G4Media.ro

Incendiu puternic la o fabrică de mase plastice din Vâlcea / Un…

sursa foto: ISU Vâlcea

Incendiu puternic la o fabrică de mase plastice din Vâlcea / Un pompier și alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii din Vâlcea au intervenit, duminică după-amiază, pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la o fabrică de mase plastice. Trei persoane, între care un pompier, primesc îngrijiri medicale. Incediul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia.

”În urma cu putin timp, pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un operator economic (fabrica de mase plastice) din localitatea Mihaesti, sat Stuparei. Au fost alocate forţe de interventie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Sectia de Pompieri Govora cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospeciala de stingere la inaltime, 1 autospeciala CBRN si 1 echipaj SMURD”, a transmis, duminică, ISU Vâlcea.

 Hala, în suprafaţă de 400 mp, este afectată de incendiu în proporţie de 80%. Au ars 250 mp deşeuri şi sunt dezafectate utilaje industriale. ”Sunt asistate 3 persoane dintre care un cadru militar”, a transmis sursa citată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...