G4Media.ro

Liberalul Robert Sighiartău: Ministrul Aurescu să se prezinte în fața Biroului Politic…

Sursa foto: Inquam Photos / Silviu Filip

Liberalul Robert Sighiartău: Ministrul Aurescu să se prezinte în fața Biroului Politic Național și să existe măsuri la adresa sa

Un alt liberal care sare în apărarea eurodeputatului Rareș Bogdan este Robert Sighiartău care a spus, luni seara în emisiune la Antena 3, că ministrul de Externe Bogdan Aurescu trebuie să răspundă pentru afirmațiile făcute, în fața Biroului Politic Național. Sighiartău a spus că se uită din punct de vedere „strategic” și că „nu e plăcut să vezi că un ministru tehnocrat atacă un coleg de partid, prim-vicepreședinte al PNL, cu atât mai mult cu cât PNL e primul partid aflat la guvernare cu premier și președinte”.

La întrebarea dacă Aurescu ar trebui demis, Sighiartău (care deține și o funcție politică, fiind vicepreședinte pe Externe), a evitat un răspuns direct, mulțumindu-se să spună că el a mai spus și în alte rânduri că toți miniștrii trebuie evaluați în BPN.

În ceea ce-l privește pe Aurescu, Sighiartău a subliniat că este necesar să fie convocat cât mai repede BPN și să fie luate măsuri.

„Să-l faci rusofil pe Rareș Bogdan nu e în regulă (…) Aurescu trebuie să se prezinte în fata BPN și sa discutăm cu el chestiunea și să existe măsuri la adresa sa. Trebuie să avem o discuție clară…”, a spus Sighiartău.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Au inceput „eminentele” pnl-ului sa faca gargara! Rares Batistuta si Sigartau Fantoma…… Nu ca mi-ar fi drag Aurescu, dar nici cu astia doi gargaragii n-ai ce face!!! Iar Rares este o adevarata catastrofa…. rupt in toate colturile!!!

  2. Când vezi cine-l critică pe Aurescu nu poți să nu te întrebi ce brânză au făcut ei în pnl,în afară de vorbărie goală ? Pe ăștia doi nu i-aș vota nici dac-ar fi singurii candidați. Oricum pnl-ul e dezastru