G4Media.ro

Rareș Bogdan îl ironizează pe Aurescu din America: Salutări de la Kremlin,…

Sursa Foto: Rareș Bogdan/ Facebook

Rareș Bogdan îl ironizează pe Aurescu din America: Salutări de la Kremlin, special pentru ministrul care nu e PNL / Ulterior și-a modificat postarea pe Facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan l-a ironizat pe ministrul Afacerilor Externe, printr-o postare Facebook. Aflat într-o vizită în SUA, Bogdan i-a transmis șefului MAE că îl salută „de la Kremlin”. Ulterior, prim-vicepreședintele PNL și-a modificat postarea.

Postarea inițială

Ulterior, Rareș Bogdan a editat postarea , înlocuind textul despre Aurescu cu o întrebare referitoare la soarta lui Donal Trump, care riscă să fie arestat marți de procurorul care îl investighează.

Potrivit Digi24.ro, europarlamentarul PNL s-a aflat la cina anuală de Ziua Lincoln, eveniment organizat de Partidul Republican la Mar-a-Lago Club, proprietate deținută de Donald Trump.

Un schimb de replici dure dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu a încins spiritele în PNL. Scandalul a împărțit partidul în două tabere: cei care susțin o eventuală demisie a lui Aurescu de la șefia MAE și cei care consideră că subiectul trebuie abordat doar în interiorul partidului.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a afirmat că, dacă ar fi șeful ministrului Afacerilor Externe, l-ar demite pe acesta, precizând că „statul” l-a numit pe Bogdan Aurescu în această funcție.

În replică, ministrul de Externe spune că Rareș Bogdan probabil are „neîmpliniri și frustrări personale”

„Nu mă interesează părerile lui Rareș Bogdan. Vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac. E exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”, arată precizarea primită de către biroul de presă al MAE.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Cum îi trumpu’ si raresu’. Am fost vesnic siderat de competentele universale ale euroministrului nostru viitor de externe, mai ales urmare a experientei Dsale în gazetarie, de care s-a lipit ca Jean Marais în „Cocosatul” (episodul cu gardul). Vai de cozonacul nostru !!!! Rares la externe!!!! Si peste tot, de altfel.

    • @ Daedalus – Fereasca si pazeste, pusche pe limba! Cum sa fie panarama asta de rares ministru la externe? Iiiiu!

  2. @ Kafka – Nu-i vorba mai sunt si alti candidati, iara numele lor e legiune, da’nu e asa de competenti, europeni, scoliti, comunicationisti si n-are asemine tupeu si nivel telectoal. Eu, când ma uit la onorabilul europarlamentar, ma tot întreb de ce n-am primit premiul Nobel pentru chimie (bunica-meu a fost prof. univ. în materie, iara eu era sa ramân repetent în liceu, tot în materie, da’ ce-are a face, tocmai d-aia!).

  3. Asta ca să ne cofirme cât îl duce capul!
    Incredibil cât de jalnic a devenit și RB dar și PNL! Sper să iasă pe 4 la alegeri!

  4. Oare mai exista liberali in partidul liberal? sau au devenit socialisti de caviar…

    • Care caviar? Tarama tescuite de cosac, neicusorule! Politică si delicateturi. Ce vremuri fură când pescuiam cu Dragnea pe Belina!!! Acu’ furăm fără.

  5. Vai, ce spiritual este Raresica al nostru…Cred ca ar putea sa faca stand-up comedy…Oh, dar el chiar face acest lucru…de fiecare data cand vorbeste…