G4Media.ro

Dezbaterile pe legile educației au fost suspendate în Comisia de Învățământ, pentru…

Foto: Gov.ro

Dezbaterile pe legile educației au fost suspendate în Comisia de Învățământ, pentru a doua zi consecutiv

Ședința comisiei de învățământ din Camera Deputaților pe legile Educației a fost suspendată vineri după-amiază, imediat după o pauză, pe motiv că unele amendamente privind colegiile pedagogice au fost amânate și e nevoie de timp pentru a obține un punct de vedere de la ministerul muncii. Propunerea de amânare a venit din partea președintei comisiei, Natalia Intotero, iar deputații au votat în majoritate. Au fost însă și 3 voturi împotrivă și 3 abțineri.

Amintim, și ieri, în prima zi de dezbateri, ședința a fost suspendată după doar o oră. Deputații au program sâmbătă de la ora 9 dimineața pentru a continua dezbaterile pe legile Educației. De precizat, până acum, deputații nu au lucrat o zi plină de la 9 dimineața la 9 seara, așa cum era stabilit în program.

După ce au revenit dintr-o scurtă pauză, vineri după-amiază, deputații din comisia de învățământ au decis să suspende ședința în care se dezbat amendamentele aduse legilor educației, la propunerea președintei de comisie, Natalia Intotero. Aceasta lipsise câteva minute din sală, ședința fiind condusă de vicepreședintele comisiei, Szabo Odon.

În acest timp, s-a decis amânarea discuției pe amendamente ce țineau de Colegiile Pedagogice, fiind nevoie de clarificări de la ministerul muncii.

Când a revenit în sală, după pauză, președinta comisiei a constat direct că ar fi nevoie să se suspende ședința pentru a avea timp să fie contactat ministerul muncii în privința amendamentelor.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează