G4Media.ro

Nicio sancțiune pentru profesorul Marian Petcu de la Facultatea de Jurnalism a…

sursa foto: Pexels.com

Nicio sancțiune pentru profesorul Marian Petcu de la Facultatea de Jurnalism a Universității din București, acuzat de către unii studenți de “comportament abuziv”. Comisia de Etică îi cere o “reevaluare și corectare” a comunicării cu studenții

Analiza situației profesorului Marian Petcu de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) a Universității din București, acuzat de către un grup de studenți de “comportament abuziv”, a avut ca rezultat un punct de vedere al Comisiei de Etică a instituției de învățământ superior, punct de vedere publicat, miercuri, pe site-ul Universității, scrie Edupedu.ro. Comisia nu a adoptat nicio sancțiune sau vreo altă măsură în cazul profesorului, ci, în documentul citat, doar emite recomandări și spune că este așteptată o schimbare a metodei lui de comunicare cu studenții, considerând că “există premise favorabile desfășurării activității didactice”.

Potrivit punctului de vedere, Comisia de Etică “a constatat existența unei situații conflictuale” în cadrul FJSC, “generate de comportamentul (limbajul) domnului prof. Univ. Marian Petcu.

După analiza cazului, forul “constată că, din nefericire, metoda domnului profesor Marian Petcu de comunicare cu studenții, deși avea la bază intenția didactică onestă de a stimula învățarea, nu a fost percepută de studenți ca fiind adecvată, ceea ce, în mod evident, presupune, în viitor, din partea domnului prof. Univ. Marian Petcu o reevaluare și corectare a acesteia”.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează