G4Media.ro

Rareș Bogdan, reacție dură la Marcel Ciolacu: „Condiționarea aceasta mie îmi sună…

sursa foto: Colaj G4Media

Rareș Bogdan, reacție dură la Marcel Ciolacu: „Condiționarea aceasta mie îmi sună ca un șantaj direct! PNL este obligat sa spună NU propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor/ Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu incoace!”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune că amenințarea cu demisia a premierului Marcel Ciolacu este „un șantaj direct” și că PNL este obligat sa spună „NU” propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor „Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu incoace!”, a declarat Rareș Bogdan la solicitarea G4Media.

„Exista oameni politici si oameni de stat, il citez pe Marcel Ciolacu de anul trecut. Incet, incet, domnul Ciolacu doreste sa ramana doar om politic. Declaratiile sale din ultima vreme imi intaresc tot mai mult aceasta parere. Conditionarea aceasta indusa voluntar, in mod evident repetat, mie imi suna ca o amenintare sau mai clar, un santaj direct! Daca poporul roman nu accepta sa faca ce vreau eu, daca Partidul National Liberal imi contesta masurile economico-fiscale voi declansa alegeri anticipate in Romania!”, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan la solicitarea G4Media.

Reamintim că Marcel Ciolacu a anunțat luni că dacă PNL nu va susține pachetul de măsuri fiscale și de reformă a statului își va depune mandatul de premier.

„Marcele, nu esti nici Mihai Viteazu, nici Stefan cel Mare si nici Alexandru Ioan Cuza, adica niste oameni de stat care au intrat in constiinta si istoria romanilor si a Romaniei, ci esti doar presedintele trecator al PSD. A conduce Romania nu inseamna sa interpretezi o piesa de teatru in care la un moment dat gresesti o replica si te superi pe spectatori si ameninti ca pleci de pe scena. Facand apel la istorie iti aduc aminte ca la ultimele alegeri democratice din Romania, poporul roman a votat o majoritate de dreapta in Parlament!”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL spune că „din fericire pentru Romania, la Cotroceni se afla o persoana responsabila care este singura care poate genera alegeri anticipate, iar Domnia Sa este suficient de intelept incat sa inteleaga momentul complicat pentru Romania si sa nu arunce tara intr-o aventura, doar pt ca un om politic ajuns pe o pozitie cheie nu isi intelege inca rolul de om de stat”.

„PNL nu se inchina si nu se apleaca in fata ta, Marcel Ciolacu! Orice amenintare si presiune asupra noastra, a liberalilor, va intampina o pozitie ferma si asumata a conducerii Partidului National Liberal. Ajunge!”, a mai transmis Rareș Bogdan.

Europarlamentarul afirmă că PNL este obligat sa spună „NU” propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor care „ar afecta grav mediul de afaceri românesc și a generat deja o mare neliniște în randul cetatenilor romani. Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu incoace!”.

„Deci te informez inca odata ca nu suntem deacord si nu sustinem proiectul de OUG fiscal care a aparut ca draft in spatiul public. Il sustinem total pe cel de reducere a cheltuielilor si credem ca ar trebui sa fim chiar mai duri in zona restrangerii cheltuielilor statului gras si a combaterii evaziunii fiscale! PNL este obligat oricum prin statut sa aprobe un asemenea document de o astfel de complexitate prin forul de conducere national, Biroul Permanent National, sau cel putin Biroul Executiv, deci OUG-ul pe fiscalitate nu poate fi avizat de catre ministri liberali din Guvernul Romaniei fara a avea inainte girul BPN sau BEX al PNL. Partidul National Liberal este obligat sa apere stabilitatea Romaniei, insa nu este obligat sa accepte excesele si fitele nimanui!”, a conchis Rareș Bogdan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. 🤮 PSD-PNL-UDMR-AUR!
    🤮 Ciolacu, Iohannis!
    🤮 Rareș „In30zileanulezpensiilespeciale” Bogdan!

  2. Cearta intre usl-isti pt ochii pròsťimii. Intre timp pensiile speciale si beneficiile pt clientela merg mai departe, se infiinteaza posturi noi bine platite pt amante si nepoti, taietorii de frunza la caini sunt bine mersi, pe pròșťi ii asteapta noi taxe si impozite. Cum sa nu-ti bagi lupa in ea de tara

  3. S-a trezit cel mai liberal dintre liberalii neliberali cu tendite iliberale…

  4. „poporul roman a votat o majoritate de dreapta in Parlament!” DAR „la Cotroceni se afla o persoana responsabila care” a adus stanga la guvernare

  5. CUMMMMM???? DOAR USR santajeaza , sunt imaturi politic si iresponsabili … PSDNLUDMR se stie negociaza, maturi si responsabili … doar e „GUVERNUL MEU”

    PS. oare cand Simionis a spus ca sunt niste gargaragii pe la PNL, ieri la RFI, la batistuta se referea ? :))

  6. Omul acesta, la pretenția înălțimii poziției politice pe care îl are, folosește limbajul unei fițuici de scandal. Omul a normalizat noțiunea personajului de orator pe butoi, demn de pana lui Caragiale. Aduce talciocul în mijlocul nostru, poate îl acceptăm mai ușor pe Gheboasă. Ce vremuri trăim !