G4Media.ro

Cătălin Predoiu, despre intervenția de la Crevedia: Procedurile s-au aplicat conform legii,…

sursa foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Cătălin Predoiu, despre intervenția de la Crevedia: Procedurile s-au aplicat conform legii, aseară s-a evitat un dezastru uriaș/ Doctorii ne-au spus că pentru ce provocări sunt acum au tot ce le trebuie

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, a declarat duminică că „procedurile s-au aplicat conform legii” în intervenția de la Crevedia.

„La fața locului s-a acționat conform tuturor procedurilor în vigoare. Procedurile s-au aplicat conform legii, domnnul Arafat a fost acolo”, a transmis ministrul de Interne.

Referitor la compania care se ocupă de acea locație, Predoiu a declarat că „se fac verificări de către poliție și de către parchet, am vorbit aseară și cu poliția si cu parchetul. Am vorbit inclusiv în această dimineață cu procurorul general”.

„Doctorii ne-au spus aseară că pentru ce provocări sunt acum au tot ce le trebuie. Aseară s-a evitat un dezastru uriaș și asta este grație pentru cei care au fost acolo, pompieri, jandarmi, polițiști”, a mai transmis Predoiu.

O explozie a avut loc, sâmbătă, la o stație GPL din Crevedia, pe DN1A. Aceasta a fost urmată de o explozie mult mai puternică, chiar în timpul intervenției pompierilor. Cel puțin o persoană a murit și alte 54 sunt spitalizate, dintre care 10 intubate. Dintre răniți, 43 sunt pompieri, polițiști și jandarmi, unii în stare gravă. România a activat Mecanismul european de protecție civilă pentru transferul victimelor.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Domnul Predoiu ar trebui sa demisioneze urgent!

    Este inacceptabilă neasumarea răspunderii pentru modul defectuos în care s-a intervenit la incendiu, astfel încât numărul răniților din rândul angajaților MAI să fie atât de mare!

  2. Deci nu s-a schimbat nimic! Ca la Colectiv, medicii spun că au tot ce le trebuie și peste vreo 7 zile arșii cu peste 75% din suprafața corpului vor începe să moară câte unul -doi pe zi!

  3. foarte interesant cum de cand au aparut discutiile despre marirea taxelor au inceput sa apara tot felul de stiri „senzationale” sa ne faca sa uitam…or s-o tina asa pana la alegeri oare?

    • Pe bune?! Adică, după un incendiu urmat de două explozii soldat cu 58 de victime, aceasta pare să fie pentru a uita cetățenii de mărirea taxelor?!

      Cred că nici măcar domnul Paul Stănescu, protectorul familiei Doldurea, nu s-ar fi gândit la asta!

  4. Doctorii i-au spus lui Predoiu că au de toate. Și mistrul Bănicioiu avea de toate în țară.
    Competență PSD. Acum și PNL. N’așa?