G4Media.ro

Noua uniformă a Jandarmeriei, într-o prezentare inedită prin centrul Capitalei, clipul fiind…

sursa foto: captura Instagram/ Jandarmeria

Noua uniformă a Jandarmeriei, într-o prezentare inedită prin centrul Capitalei, clipul fiind postat pe rețele de socializare

Jandarmeria prezintă o nouă uniformă printr-un clip postat pe pagina de Facebook a instituţiei şi pe contul de Instagram, un bărbat tânăr, îmbrăcat în noul echipament, plimbându-se prin centrul Capitalei, sub privirile admirative ale trecătorilor, relatează news.ro

Având ca fundal sonor melodia Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) a trupei ABBA, jandarmul se plimbă pe Calea Victoriei şi prin Centrul Vechi.

Bărbatul atrage privirile trecătorilor şi ale celor aflaţi la terase, indiferent de vârstă şi gen.

Mesajul care însoţeşte clipul este ”Uniformă cu atitudine, reacţii pe măsură”.

https://www.facebook.com/reel/634724175347429

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

  1. Când intri sâmbăta pe Calea Victoriei ai un sentimentul serii de 10 august, cu mizeria aia de mașină cu tun de apa, pazind intrarea dinspre piata. Ar trebui să dispară, așa cum ar trebui și manechinele astea care, cel mai probabil acum 5 ani, în data de 11 august, cand dadeau examenul de admitere, aveau neobrazarea de a își freca mâinile la gândul bătăii protestatarilor din piata. Ar fi fost un criteriu de eliminare în tara visata de cei din piata.

  2. Atitudine bombardier admiratie de pitzy?

  3. Nu stiu ce marimi o sa comande astia din jandarmerie, dar un numar de burtzi din aceasta institutie sunt deja foarte suparate ca os a fie presate de noul echipament… nici nu vreau sa-mi inchipui privelistea…

  4. Oare suferă de fotofobie, de poartă ochelari de soare când cerul e înnorat, sau vinovate sunt modelele nou apărute pe piața grenadelor lacrimogene, in sensul că brusca destindere adiabatică a gazului din butelie poate fi insoțită de fenomene luminoase deranjante ?
    Mulțumesc anticipat?

  5. Sa fie mai vizibili ca lumea sa nu uite, si sa stie ca cea mai proasta meserie este la jandarmerie!

  6. Se încearcă spălarea imaginii jandarmeriei fecalizate la 10 august. Cum ar veni, branza pute in orice ambalaj .

  7. Si cascheta fara numar, galeata cu gaz , unde sunt ? Statul nu vrea sa ne dea adevarul, continuam sa-l spunem noi nepotilor ! In veac jandarmeria va fi urata pentru 10 August si sper eu si desfiintata candva. Apropo, azi stim, noi cetatenii ce efective are jandarmeria romana ? Stim de pe net ce efective are orice tara europeana dar nu si Romania !

  8. Lupu’ își schimbă păru’ dar năravu’,ba!10 august vă zice ceva ?

  9. haha, parca toti sunt trasi prin cercel ca baiatu’ din poza. Sa vedeti acuma burti mulate si momente penibile la jandarmenrie.