G4Media.ro

Românii, grecii și bulgarii, pe primele locuri în UE la numărul de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Românii, grecii și bulgarii, pe primele locuri în UE la numărul de ore lucrate în 2022 /  Cel mai puțin lucrează cetățenii din Ţările de Jos, Danemarca, Finlanda, Suedia, Austria şi Germania

Românii, grecii și bulgarii au muncit în 2022 semnificativ mai mult decât alţi muncitori din UE, în medie, arată un studiu publicat miercuri de institutul francez Rexecode Institute, transmite Agerpres, care preia BTA.

Potrivit datelor colectate de Rexecode Institute, în 2022 bulgarii au lucrat 1.993 de ore pe an, în timp ce media la nivelul UE a fost de 1.679 de ore lucrate anul trecut.

Românii sunt pe primul loc în Uniunea Europeană cu 2.029 de ore lucrate anul trecut, urmaţi de greci cu 1.979 de ore lucrate.

Sub media din UE sunt cetăţenii din Ţările de Jos, Danemarca, Finlanda, Suedia, Austria şi Germania, unde oamenii au lucrat 1.600 de ore pe an.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Se iau in calcul si orele acelora dintre angajati (majoritatea bugetari) care, cu o nesimtire maxima si o lipsa de respect fata de toti cei care muncesc pe bune, efectiv stau sa treaca ziua la serviciu? Se iau in calcul si bugetarii care au salarii mult peste competentele lor, vouchere de vacanta si alte beneficii total nemeritate? Recunosc, nu e vina lor ca sistemul e total gresit, ei sunt multumiti ca sunt ei asigurati, restul (fraierii care n-au avut rude prin primarii, institutii de stat, etc.) sa se „descurca”…