G4Media.ro

Ionuț Moșteanu (USR): Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind conducerea…

sursa foto:captura video

Ionuț Moșteanu (USR): Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind conducerea scuterelor, dar a promulgat fluierând legea PSD-PNL care îi scapă pe evazioniști de închisoare

Ionuț Moșteanu, liderul grupului USR din Camera Deputaților și purtătorul de cuvânt al USR, critică decizia președintelui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constituțională legea care ar fi permis conducerea unui scuter de 125 centimetri cubi cu permis categoria B.

„Eu cred că a prins boală pe scuteriști și moticicliști. L-a depășit vreunul pe Valea Oltului sau l-au stresat scuteriștii prin turneele lui prin Asia și Africa. Nu pot să-mi explic înverșunarea lui împotriva acestui proiect. Când la altele închidea ochii și promulga fluierând: legea lui «Mitralieră» care scăpa evazioniștii de închisoare, măsurile fiscale adoptate prin asumarea răspunderii de Ciolacu sau simulacrul ăla de lege cu așa-zisa tăiere a pensiilor speciale”, declară Ionuț Moșteanu, potrivit unui comunicat al USR.

„Iohannis a atacat la CCR legea care permitea conducerea unui scuter de 125 cmc cu permis de B. A văzut el încălcare mare a Constituției că Parlamentul a decis la reexaminare, aproape în unanimitate, să micșoreze vechimea în șoferie de la 3 la 2 ani pentru cei care vor să meargă și cu scuter. Cică această modificare «exprimă o nouă voință politică». De parcă am fi zis că poți să conduci avion sau tanc cu B-ul.
Eu cred că a prins boală pe scurteriști și moticicliști. L-ați depășit vreunul pe Valea Oltului sau l-au stresat scuteriștii prin turneele lui prin Asia și Africa”, a mai scris Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al USR spune că nu poate să-și explice „înverșunarea” președintelui împotriva acestui proiect.

Președintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri la Curtea Constituțională (CCR) o lege adoptată de Parlament care permite șoferilor cu permis categoria B să conducă și motociclete cu transmisie automată cu cilindree maximă de 125 cmc, cu puterea maximă de 11 kW și cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg, categoria A1, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Detalii aici.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Nene, da’ legea aia e facuta de niste prosti. Ca sa umbli pe scuter trebuie sa dovedesti cum ca ai facut alea 10 ore de scoala? Umbli cu o adeverinta (falsa) la tine?

    Si celelalte legi sunt facute de niste prosti, dar pentru ca ii lasa sa fure mai mult nu le examineaza Iohannis.

  2. Ce mai inseamna milionul in ziua de azi…

  3. Clasa politică merge în Paradis.