G4Media.ro

FOTO Candidații și campaniile lor: Sebastian Burduja cântă la chitară în centrul…

sursa foto: Captură video

FOTO Candidații și campaniile lor: Sebastian Burduja cântă la chitară în centrul vechi melodii de Ștefan Bănică Jr. și Elvis/ Ciolacu și pisica de la Tudose, Firea și cornurile pentru șoferii RATB, Piedone și usturoiul, Șoșoacă pe motocicletă

Candidații și partidele lor sunt în plină campanie electorală și turnee prin țară cu mai puțin de o lună până la primele alegeri, din 9 iunie, pentru funcțiile din administrațiilor locale și fotoliile de europarlamentari.

Duminică, Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, a fost protagonistul unui episod electoral, în centrul vechi al Bucureștiului, acolo unde a cântat la chitară alături de artistul muzical Zvan, care a spus că s-a cunoscut cu Burduja cu o zi înainte.

După prima piesă, Zvan l-a întrebat pe Burduja dacă vrea să spună publicului, iar acesta a spus că mulțumește frumos Bucureștiului. Burduja a interpretat fragmente din mai multe melodii, între care unele ale lui Ștefan Bănică Jr. și Elvis.

Candidata PSD la primărie Gabriela Firea, fosta colegă de campanie a lui Burduja pe vremea contracandidatului comun Cătălin Cîrstoiu, a dominat agenda publică în 1 mai, de Ziua Muncii, cu o vizită la depoul Dudești al companiei de transport public din București (STB), unde a împărțit șoferilor cornuri și cafea.

Gabriela Firea cornuri sofer STB
Foto: Gabriela Firea / FB

Cristian Popescu Piedone și-a strâns semnăturile cu usturoi și gogoși pe o masă la care stătea, pe stradă, făcând poze cu trecătorii și dând autografe. Un lăutar i-a acompaniat cu dedicații muzicale despre candidatul PUSL la primărie.

piedone lautari2
sursa foto: Captură video

Mihai Tudose a povestit, într-o emisiune recentă, despre cum i-a dăruit o pisică lui Marcel Ciolacu, iar fostul premier îi schimbă personal litiera când ajunge acasă. Pe fundalul emisiunii era afișată o poză cu Ciolacu și pisica:

marcel ciolacu mihai tudose
sursa foto: Captură video
  • ”La un moment dat îl întreb: «Mă, da ce faci?». «Schimb litiera la pisică». «Mă, eşti ok, dacă după 12 ore de stat la serviciu şi venit acasă, ai o treabă cu litiera la pisică». «Nu, că am grijă de ea, o iubesc, o…». Da, acesta este Marcel Ciolacu. Tot el e” , a declarat Mihai Tudose într-o emisiune Insider Politic, la Prima TV.

Diana Șoșoacă, senatoarea partidului extremist SOS și candidată la Primăria București, s-a urcat pe o motocicletă cu care a mers câțiva metri în aplauzele unor simpatizanți, apoi într-o altă filmare pe rețelele de socializare Șoșoacă apare într-o decapotabilă, în picioare, în timp ce mașina e condusă de altcineva. Șoșoacă s-a filmat și într-un carusel spunând că face asta ”pentru fiica ei”.

sosoaca
sursa foto: Captură video

Cătălin Cîrstoiu, pe vremea când era candidatul PSD-PNL la Primăria București, a înregistrat mai multe episoade electorale, cel mai cunoscut fiind cel în care circula cu metroul, singur, deși în mod obișnuit conduce mașini de lux.

catalin cirstoiu, sectorul 4, metrou
Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Circ pt id oti.
    N. Dan probabil repara la conducte. Pe cine vor alege turmele de idi ti? Aflam raspunsul in 9 iunie.
    Tine-ti aproape.

  2. Campanii de o seriozitate și o consistență maxime! Fi-mi-ar scârbă !

  3. motocicleta a facut pana sau ce?

  4. Nu este exclus că în zilele următoare să-l vedem pe acest Elvis de Ferentari în Parcul Operei din București,bot în bot cu baieții de acolo

  5. Asta insemna sa fii „circar” . Parca tatal lui burduja a falimentat o banca si a furat banii romanilor .

  6. ia zi burduja, cu una sau doua maini ai votata cu PEESEDEE, sa fii coleg cu fiere-rea?

  7. Firea face ce stie cel mai bine: sa dea pomana…Ciolacu deasemenea este bun numai sa schimbe litiere…Piedone cu caterinca…Burduja nu stiu ce sa zic despre el…cel putin in momentul de fata el ia voturile de la Nicusor Dan.