G4Media.ro

Vizele pentru SUA ar putea fi ridicate în jumătate de an, spune…

Sursa foto: Unsplash

Vizele pentru SUA ar putea fi ridicate în jumătate de an, spune Ciolacu la câteva zile de la startul oficial al campaniei electorale: ”Sunt convins că în octombrie nu o să mai avem vize”

Premierul Marcel Ciolacu a înaintat un termen pentru ridicarea vizelor de intrare în SUA a românilor, spunând că este convins că acesta va fi octombrie. Ciolacu a făcut declarația duminică, la Antena 3, la câteva zile de la debutul oficial al campaniei electorale:

  • ”Anul fiscal în SUA se termină în septembrie. Eu sunt convins că în octombrie nu o să mai avem vize. Trebuie o mobilizare a românilor, să înțelegem cam cum e un moment istoric în care să ne implicăm”, a declarat Marcel Ciolacu.

Context

La începutul anului 2023, senatorii americani Richard Durbin, numărul doi în eșalonul conducerii democrate din Senat și Jeanne Shaheen, preşedintele Subcomitetului pentru Europa din cadrul Comitetului pentru Relaţii Externe al Senatului Statelor Unite, au introdus un proiect de lege care recomandă includerea României în programul Visa Waiver. Inițiativa legislativă venea în continuarea unei vizite pe care cei doi senatori au efectuat-o în România.

Programul Visa Waiver (VWP) le permite cetăţenilor din ţările incluse în program să călătorească în Statele Unite fără viză pe o perioadă de până la 90 de zile.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Și eu sunt convins că dacă va fi așa în octombrie,mama ta te va strânge în brațe de bucurie,oriunde ar fi ea

  2. Si io as fi fost convins, daca as fi trait intr-o tara normala, in octombrie acest individ era pe camp la munci agricole sau agent de paza. Dar cum traiesc in tara idi otilor, individul probabil va fi presedinte in octombrie.

  3. Mda, a inceput campania electorala.
    Promitem orice, dupa alegeri o sa dea vina pe… ei, vedem atunci!

  4. La Ciordracu toate marile realizari ale lui s-au intamplat dupa viitoarele alegeri😂

  5. Dupa 10 iunie, dupa alegeri 1, 2, 3, 4, dupa vacante, …, toate se intampla ”dupa”!
    Voi astia care aveti grija de tara din umbra, pentru ca existati nu, nu va este rusine unde ati adus tara cu acesti politicieni? Nu v-ati saturat inca, dupa trezeci de ani? Nu exista unii mai destepti printre voi?

  6. De ce în octombrie și nu în septembrie, o dată cu victoria matale la prezidențiale.