G4Media.ro

Vânzarea alcoolului, interzisă în zone din Sibiu, în ziua finalei Cupei României.…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Vânzarea alcoolului, interzisă în zone din Sibiu, în ziua finalei Cupei României. Reprezentant Horeca: „Avem pierderi pentru că noi ne bazăm pe astfel de evenimente”

Finala Cupei României la Fotbal se va juca între echipele CS Corvinul Hunedoara și ASC Oțelul Galați, miercuri, 15 mai, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal Sibiu.

În intervalul orar 14:00 – 20:30, autoritățile locale au anunțat că se interzice vânzarea băuturilor alcoolice, inclusiv la terase și restaurante, pe traseele spre Stadionul Municipal, precum și pe o rază de 300 m, în jurul Stadionului, lucru care îi deranjează pe proprietarii de baruri și restaurante, relatează Turnul Sfatului.

Horațiu Bujac, reprezentantul Organizației Patronale a Operatorilor Horeca din Sibiu, spune că acest lucru va însemna pierderi pentru restaurante pe de o parte, iar pe de altă parte – crede că există riscul ca suporterii să bea bere prin parcuri, ceea ce va crea oricum probleme.

„Dacă poliția ar putea să supravegheze galeriile, atunci nu cred că ar fi nici cea mai mică problemă. Sunt oameni care vin la meci cu familii și poate vor să bea o bere înainte, nu putem să restricționăm tot, mi se pare un pic prea mult tot centrul orașului. Avem pierderi pentru că noi ne bazăm pe astfel de evenimente care se întâmplă în centrul Sibiului. Vrem să întrebăm poliția dacă și la magazinele care sunt pe o rază de 1,6 km au interzis cumpărarea de băuturi alcoolice, dacă aplică această sancțiune către restaurante trebuie aplicată și către magazinele de pe aceeași rază.

Trebuie înțeles că acest sport se ține și în restaurante și în baruri. În alte țări, când sunt meciuri, barurile sunt pline. Pentru noi este o pierdere pentru că avem vânzări foarte bune și pe restaurant, nu toți sun suporteri gălăgioși, oamenii vor să bea o bere înainte de meci”, a comentat Bujac la solicitarea Turnul Sfatului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. „avem pierderi pt ca noi ne bazam pe alcoolismul oamenilor” M A R S