G4Media.ro

Primarul orașului Frasin (Suceava), internat în spital cu arsuri, după explozia unui…

Sursa foto: Știri Suceava

Primarul orașului Frasin (Suceava), internat în spital cu arsuri, după explozia unui cazan de țuică / Instalația artizanală era montată într-o anexă din livada unui vecin

Marinel Bălan, primarul orașului Frasin, și un alt cetățean din oraș au fost transportați săptămâna trecută la Spitalul orășenesc Gura Humorului, cu arsuri de gradul II și III, după explozia unui cazan de făcut țuică, relatează Știri Suceava. Alte trei persoane au suferit răni minore.

Ulterior,  două persoane, primarul și celălalt bărbat cu arsuri, au fost transferați la Spitalul Județean Suceava, iar ulterior la Spitalului Clinic Sf. Spiridon din Iași.

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Doroteia, orașul Frasin.

A ars acoperișul construcției și s-au degradat bunurile din interiorul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Din primele verificări s-a constatat că incendiul a izbucnit într-o gospodărie de pe strada Aleea Salcâmilor din Doroteia, la locuința lui Ilie G. Într-o anexă situată în livada din spatele casei, proprietarul are amenajată o instalație artizanală de produs țuică.

În jurul orei 20.00, proprietarul împreună cu alte patru persoane se aflau în anexa unde este amplasată instalația artizanală și fierbeau țuică. În jurul orei 20:50, instalația artizanală de produs țuică a explodat, ca urmare a presiunii create, iar in interiorul imobilului a izbucnit un incendiu care a cuprins întreaga încăpere. Toate persoanele au reușit să iasă din imobil, în timpul evacuării fiind surprinse de flăcările și lichidul fierbinte rezultat în urma exploziei.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea corporală a celor cinci persoane.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează