G4Media.ro

Raliul Maramureșului, competiție cu o istorie de 53 de ani, se desfășoară…

Sursa foto: raliulmaramuresului2024.ro

Raliul Maramureșului, competiție cu o istorie de 53 de ani, se desfășoară la finalul acestei săptămâni

Sfârșitul de săptămână aduce în Maramureș un eveniment așteptat de amatorii de adrenalină. Este vorba despre Raliul Maramureșului, competiție cu o istorie de 53 de ani, la care s-au înscris 53 de concurenți din șase țări, respectiv România, Bulgaria, Slovacia, Germania, Franța, Ungaria.

Concursul contează ca etapa a treia din Campionatul Național Betano 2024 și se va desfășura pe durata a două zile, între 31 mai și 1 iunie 2024. Ediția din acest an are cinci secțiuni și nouă probe speciale.

Printre favoriți se numără câștigătorul ediției trecute, Simone Tempestini, Raul Badiu sau campionul Bulgariei, Martin Surilov.

„Încă de la primul raliu, desfășurat în 1971, Gutinul a fost parte integrantă și a devenit proba regină a raliului. La ediția din acest an sportivii vor alerga din nou pe legendara probă. Iar de această dată, în premieră, la întoarcerea din Țara Maramureșului proba se va parcurge pe noapte! Cele două treceri peste Gutin vor fi despărțite de o Superspecială desfășurată în Sighetu Marmației”, transmit organziatorii evenimentului.

În a doua zi de concurs, piloții se vor confrunta în Țara Chioarului.

Raliul Maramureșului este organizat de Asociația Club Sportiv Dr. Brown’s, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, fiind cofinanțat de Consiliul Județean Maramureș, Primăria Municipiului Baia Mare, Primăria Municipiului Sighetu Marmației și Visit Maramureș.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...