G4Media.ro

Recuperare completă după o paralizie survenită în urma unui accident rutier foarte…

Recuperare completă după o paralizie survenită în urma unui accident rutier foarte grav

Robert lucrează în Zanzibar, Tanzania. Anul trecut, o cisternă de mare tonaj a intrat în autoturismul lui. A suferit o fractură de coloană cervicală. Era paralizat de la gât în jos. A fost operat în Kenya.

 

După 15 zile de la operație, nu-și putea mișca nici mâinile, nici picioarele. Medicii i-au spus că are nevoie de 18 luni pentru a se recupera, fie și parțial. A luat decizia să vină în România pentru recuperare medicală, la Spitalul ”Sf. Sava” – Ilfov.

După numai 9 zile de program intensiv, cu mai multe ședințe de kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic în fiecare zi, Robert a început să miște picioarele.

 

După 6 săptămâni, nu după 18 luni, Robert a plecat pe picioarele lui din Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”.

Luna trecută, Robert a revenit pentru continuarea recuperării mâinilor, așa încât să fie și acestea total funcționale.

Eram paralizat de la gât în jos, nu puteam să mă mișc absolut deloc. După două luni și jumătate de recuperare la Spitalul ”Sfântul Sava”, m-am ridicat din scaunul cu rotile. Să nu vă pierdeți niciodată speranța! Avem un spital în România, unde vă puteți recupera. Se poate! Eu sunt dovada vie că se poate. Uitați-vă că sunt în picioare, după tot ce am pățit și cum am fost. Se poate!”- Robert, pacient al Spitalului ”Sfântul Sava”, recuperat după o paralizie completă, survenită unui grav accident rutier.

Evoluția lui a fost una excelentă, datorită experților de înaltă ținută profesională și celor mai bune echipamente, de ultimă generație, care fac minuni în Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”, din Ilfov.

În 6 ani de activitate, acest centru medical de excelență a reușit să recupereze medical peste 7.000 de pacienți, cei mai mulți dintre ei internați în stare gravă și foarte gravă, cărora nu li se dădeau șanse de recuperare.

În Spitalul Sfântul Sava, recuperarea medicală se face în regim de internare, în saloane cu 2 sau 3 paturi. Toate echipamentele spitalului sunt de ultimă generație în domeniul recuperării medicale, iar terapiile sunt executate de personal super specializat, cu experiență și rezultate superlative.

Date de contact ale Spitalului ”Sf. Sava” – Ilfov:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

Str.Cozieni nr 2, Pantelimon, Ilfov

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează