G4Media.ro

Mareea galbenă: Imagini impresionante cu mii de suporteri ai echipei Borussia Dortmund…

sursa foto: captura media

Mareea galbenă: Imagini impresionante cu mii de suporteri ai echipei Borussia Dortmund cântand în Londra înainte de marea finală Champions League contra lui Real Madrid

Mii de suporteri ai echipei germane Borussia Dortmund au fost filmați sâmbătă cântând și mărșăluind pe un bulevard londonez  înainte finalei Ligii Campionilor contra spaniolilor de la Real Madrid.

Galeria Borussiei se numără printre cele mai spectaculoase din lumea fotbalului și e de așteptat ca miile de suporteri nemți să creeze o atmosferă electrizantă pe stadionul Wembley.

Meciul începe de la ora 22.00 (ora României) și este transmis de Digi Sport.

Real Madrid are deja 14 trofee Champions League – record absolut în fotbalul european, iar Borussia Dortmund are unul singur.

Echipe probabile, potrivit News.ro:

Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Can, Sabitzer; Adeyemi, Brandt, Sancho; Füllkrug. Antrenor: Edin Terzic

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Nacho, Rüdiger, Mendy; Valverde, Kroos, Camavinga; Bellingham; Rodrygo, Vinícius Júnior. Antrenor: Carlo Ancelotti

Slovenul Slavko Vincic va arbitra finala. În vârstă de 44 de ani, arbitru internaţional din 2010, el va oficia a doua sa finală de competiţie de club UEFA, după ce a fost desemnat arbitru pentru finala UEFA Ligii Europa 2021 de la Sevilla (Spania), între Eintracht Frankfurt şi Rangers FC.

El a arbitrat şapte meciuri din Liga Campionilor în acest sezon, inclusiv manşa secundă a sferturilor de finală dintre Borussia Dortmund şi Atlético Madrid.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Vedeti ca va faceti de ras. Videocipul din postare e vechi de o luna de cand a avut loc o mansa a semifinalei dintre Dortmund si PSG la Paris.