G4Media.ro

Parcul Etnografic din Cluj organizează ”Noaptea privighetorilor” / Evenimentul amintește de prima…

Sursa foto: Pixabay

Parcul Etnografic din Cluj organizează ”Noaptea privighetorilor” / Evenimentul amintește de prima transmisiune radiofonică în direct, din natură, realizată de BBC în 1924

Iubitorii de natură sunt invitați duminică, 9 iunie, în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca la Noaptea Privighetorilor, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Cluj.
2024 este anul în care se împlinește un secol de la evenimentul care a inspirat Noaptea Privighetorilor – prima transmisiune radiofonică în direct, din natură, realizată de BBC în mai 1924, când ascultătorii postului de radio au avut ocazia să asculte duetul realizat de violoncelista Beatrice Harrison cu privighetorile din grădina casei sale.
Noaptea Privighetorilor cuprinde de la ora 17.00 tururi ornitologice ghidate de cunoscători ai păsărilor, ateliere educative în aer liber pentru copii și o expoziție de fotografie despre păsări și natură.
De la ora 20.00 va avea loc un recital instrumental susținut de Cvintetul de suflători ”Duende”.
Tururile ornitologice, atelierele și concertul sunt gratuite, dar se achită biletul de intrare în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...