G4Media.ro

MrBeast a devenit cel mai urmărit youtuber din lume, devansând o casă…

Sursa foto: Facebook / Mr Beast

MrBeast a devenit cel mai urmărit youtuber din lume, devansând o casă de discuri indiană

MrBeast, noul rege al Youtube. Cu 269 de milioane de abonați, americanul a urcat duminică pe primul loc în clasamentul global al platformei. Primele zece canale Youtube au toate peste 100 de milioane de abonați și sunt probabil necunoscute pentru majoritatea europenilor, notează BFM TV.

În spatele lui MrBeast, pe locul al doilea, se află T-Series (266 de milioane de abonați), o casă de discuri indiană creată în 1984 de Super Cassettes Industries Private Limited (SCIL). Unele videoclipuri, cum ar fi piesa Vaaste a starului pop Dhvani Bhanushali, au depășit un miliard de vizualizări.

Alte două canale indiene figurează, de asemenea, în top 10 Youtube: SET India (Sony Entertainment Television), pe poziția a 4-a, care se prezintă ca fiind principalul canal de divertisment în limba hindi din țară (173 de milioane de abonați) și Zee Music Company (poziția 9, 107 milioane de abonați), o altă casă de discuri indiană.

Deloc surprinzător, desenele animate figurează, de asemenea, în clasament. Pe locul 3, Cocomelon – Nursery Rhymes, cu 176 de milioane de abonați, oferă episoade scurte în limba engleză.

Succesul rusesc

Mai surprinzător, trei canale dedicate copiilor provin din Europa de Est, mai precis din Ucraina și Rusia. Al cincilea canal clasat este Kids Diana Show, care prezintă doi copii ucraineni, Diana și Roma, în videoclipuri dedicate celor foarte mici. Canalul principal are 122 de milioane de abonați, iar familia a părăsit Ucraina în 2017 pentru a se stabili în Miami.

Pe locul 6, Vlad și Niki (118 milioane de abonați) sunt doi copii ruși care se joacă în fața camerei de filmat. Părinții lor au început să posteze videoclipuri în 2018 din Moscova, înainte de a se muta în Florida pentru a trăi o nouă viață de miliardari.

O altă mică rusoaică se află pe locul 7: Anastasia Sergeyevna Radzinskay alias Like Nastya (116 milioane de abonați). Și familia sa a ajuns să se mute în Florida.

Top 10 este completat de youtuberul PewDiePie (locul 8, 111 milioane de abonați), care s-a aflat mult timp în fruntea clasamentului Youtube, și de canalul american de wrestling WWE (locul 10, 102 milioane de abonați).

Clasamentul complet:

1 – MrBeast

2 – T-Series

3 – Cocomelon – Nursery Rhymes

4 – SET India

5 – Kids Diana Show

6 – Vlad și Niki

7 – Like Nastya

8 – PewDiePie

9 – Zee Music Company

10 – WWE

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Diana, Roma(ucrainieni), Vlad și Niki(rusi) se joacă împreună in Florida.