G4Media.ro

Primăria Sectorului 1 denunță un ”sabotaj” al Protecției Consumatorilor pentru că ar…

Foto: Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 denunță un ”sabotaj” al Protecției Consumatorilor pentru că ar fi închis ”nejustificat” o pistă de ciclism special ”pumptrack” și anunță că localnicii s-au revoltat și au rupt banda de interzicere a accesului

Primăria Sectorului 1 din București critică angajații Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și spune într-un comunicat că aceștia au suspendat luni ”fără nicio justificare” accesul la singura pistă de pumptrack profesionist (ciclism special) din sudul României, care fusese inaugurată cu o zi înainte.

Ca urmare a suspendării accesului, reprezentanții ANPC au delimitat întregul parc cu o bandă de interzicere a accesului.

Primăria susține că ANPC ar ”sabota” proiectele municipalității și spune că zeci de adolescenți care veniseră să practice sportul în aer liber au rupt banda de interzicere a accesului și continuă, la momentul transmiterii acestui comunicat, să se dea pe pista de pumptrack cu skateboard-uri, BMX-uri și role

”Un alt exemplu care o să vă facă o imagine mult mai clară despre cât de mic e Marcel Ciolacu. Acțiunile guvernării împotriva primarilor USR au atins noi culmi ale abuzurilor. De această dată au pus ochii pe singura pistă profesionistă de pumptrack din sudul României, inaugurată în acest week-end, în cartierul Pajura. Au văzut marele succes pe care l-a avut în rândul copiilor și al pasionaților de sport și au intrat în panică. Așa că, în această dimineață, a trimis sinecuriștii plantați de PSD în fruntea ANPC să închidă fără nicio explicație pista de pumptrack”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

”Acest sabotaj a început încă de sâmbătă când, la sesizarea unui consilier local PSD, au încercat să închidă cele două bazine semi-olimpice de la Școala Gimnazială nr. 178 (Strada Dridu nr. 2) și de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” (Strada Lainici nr. 4-8). Am avut controale repetate, de la Poliția Națională, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și de la Direcția de Sănătate Publică. Suntem cu toate actele în regulă, nu au reușit să facă nimic. Marcele! Nu mai merge. Râd copiii de tine. Când de fugăresc cei mici înseamnă că deja ai pierdut tot”, a mai declarat Clotilde Armand.

În replică, PNL Sector 1 susține într-un comunicat că primarul Clotilde Armand ar fi inaugurat pista pumptrack și bazinele de înot de la Școala Gimnazială nr. 178 (strada Dridu nr. 2) și la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” nr. 175 (Strada Lainici nr. 4-8), ambele fără autorizație ISU.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. N-ati putea renunta la ghilimele puse aiurea? Reformulati asa incat sa nu va identificati cu primaria si nici sa nu puneti un cuvant in ghilimele, folositi-le pentru citate. Are un iz de bascalie titlul

  2. Ce viata palpitanta in Romania…subiecte pentru articole tabloide…

  3. doar in romania: autorizatie ISU de incendiu pentru o pista pumptrack!!!!

    • @danzigk – Exact asta am sesizat si eu: autorizatie ISU pentru o pista de biciclete… au rezolvat cu toate bombele de localuri si acu’ s-au apucat si de pistele de biciclete.