G4Media.ro

INTERVIU Gabriela Firea, atac la Nicolae Ciucă după pozele pe stadion cu…

Sursa Foto: Inquam Photos / Autor: Octav Ganea

INTERVIU Gabriela Firea, atac la Nicolae Ciucă după pozele pe stadion cu Nicușor Dan: A fost un mesaj subliminal / Dacă planul A nu iese, noi avem un plan de rezervă

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, l-a atacat luni, într-un interviu pentru G4Media.ro, pe liderul PNL, după Nicolae Ciucă a apărut în fotografii alături de Nicușor Dan în loja VIP la meciul Generației de Aur. Firea susține că întâlnirea nu ar fi fost întâmplătoare și că la nivel politic consilierii discută detaliile despre pozționarea demnitarilor în loja VIP. ”Eu nu cred că au fost surprinși. A fost un fel de mesaj, planul A a fost acesta, dacă planul A nu iese, noi avem și un plan de rezervă”, a declarat Firea în interviul pentru G4Media.ro

  • Rămâi pe G4Media.ro pentru interviul integral cu Gabriela Firea, candidat PSD la primăria Capitalei / Filmare realizată de Inquam Photos

Rep: Marcel Ciolacu și-a asumat propunerea – eșec numită Cătălin Cârstoiu. Știm asta și de la domnul Ciucă. N-a fost propunerea noastră, au spus liberalii, domnul Ciolacu a făcut-o.

Gabriela Firea: Acum dați-mi voie să dau un răspuns care nu știu cât o să placă unor persoane, dar nu venim la interviuri să dăm răspunsuri pe plac. Am avut o colaborare foarte bună aș putea să spun, ca ministru al familiei, cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă și chiar îl respect din toate punctele de vedere. Și chiar cu miniștrii liberali am avut o colaborare foarte bună, și în parlament cu senatorii și deputații PNL. Dar nu m-am simțit foarte bine ca prim-vicepreședinte al PSD când domnul președinte Nicolae Ciucă a spus la un post de televiziune aseară că în cazul în care primăria Capitalei este recâștigată de actualul primar ce va face PNL? Și răspunsul a fost toate variatnele sunt pe masă. Păi, cum sunt pe masă? Noi suntem într-o coaliție politică, guvernăm această țară, avem miniștri de la PNL și PSD iar noi la București vom guverna local cu USR?

Rep: Ce ați înțeles dvs din întrebarea toate variantele sunt pe masă? Ați simțit lipsă de loialitate politică?

Gabriela Firea: Nu sunt sensibilități de candidat acum, n-am vorbit ca în calitate de candidat. Sincer, nu a fost o declarație corectă. Răspunsul corect și loial față de partenerul de coaliție era: vedem după 10 iunie, dar noi avem un parteneriat cu PSD la guvernare. Dorim să avem majoritate în Consiliul General tot cu PSD pentru că avem primari de sectoare care sunt candidați PSD-PNL iar listele de la alegerile locale de la sectoare sunt PSD-PNL Cum adică toate variantele sunt evantai pe masă? Dar haideți să spunem că este o lipsă de atenție.

Rep: Noi am înțeles din această declarație că liberalii iau în calcul inclusiv ieșirea PNL de la guvernare după alegerile din iunie? Dvs ați înțeles asta?

Gabriela Firea: Nu, nu. Eu am înțeles că Bucureștiul este foarte greu. Că întotdeauna în Capitală a fost mai dificil de luat decizii. Poziționările au fost nu întotdeauna în conformitate cu deciziile la nivel național. Știm foarte bine cine a asigurat până acum trei luni majoritatea în Consiliul General.

Rep: Adică PNL.

Gabriela Firea: Adică PNL București…

Rep: Și vă așteptați că dacă pierdeți să asigure mai departe această majoritate cu USR și Nicușor Dan.

Gabriela Firea: Eu sper că nu. Pentru că asta într-adevăr ar fi o lipsă de loialitate la nivel național.

sursa foto: Facebook

Rep: Dar poza de pe stadion doamna Firea?

Gabriela Firea: Mă loviți fix în inimă, așa. Așa mă simt eu.

Rep: Ați simțit tot lipsă de loialitate.

Gabriela Firea: Nu am înțeles, sincer. Am ascultat și răspunsul domnului primar la întrebarea dvs.

Rep: S-a nimerit, să fie acolo.

Gabriela Firea: Da, nu cred acest lucru. Am fost primar general. Știu cum se gestionează activitatea de pe Arena Națională. Știu unde este loja VIP. Știu cum sunt amplasate acele scaune din fața lojei VIP. Știu de asemenea cum se distribuie invitațiile pentru demnitari. Și știu de asemenea că serviciile de protocol discută foarte mult toate detaliile.  Nu dor cu ce se îmbracă demnitarii la un meci, cu ce mașină vin și cine-i însoțește. Cu fiecare, cine stă în dreapta, cine stă în stânga, cine stă în spate că sigur sunt fotografiați, cine stă în față. Aceste detalii nu poate nimeni să nege că nu se discută de consilierii de presă, de protocol.

Rep: Deci credeți că Nicușor Dan și Nicolae Ciucă au dorit să fie văzuți pe stadion.

Gabriela Firea: Nu știu exact procentajul fiecăruia, dar cu siguranță a fost un mesaj subliminal.

Rep: Și nu au fost surprinși.

Gabriela Firea: Eu nu cred că au fost surprinși. A fost un fel de mesaj, planul A a fost acesta, dacă planul A nu iese, noi avem și un plan de rezervă.

Rep: Nicușor Dan.

Gabriela Firea: Din păcate pentru oraș, da.

  • Rămâi pe G4Media.ro pentru interviul integral cu Gabriela Firea, candidat PSD la primăria Capitalei / Filmare realizată de Inquam Photos

 

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Stie duamna fierea foarte bine cum e cu lojile de pe stadion, doar acolo a luat cele mai spumoase hiuduieli din viata ‘mneaei.
    Pe de alta parte tot duamna se da victima desi stie foarte bine ca burduja candideaza ca sa mai traga din voturile care s-ar duce la ND ale liberalilor care nu ar vota cu zina azilelor niciodata. Pe burduja nu ar trebui sa-l voteze nimei dupa ce ca ministru al energiei a facut nefacuta cu asa-zisul plafon la gaze care a insemnat de fapt un pret foarte mare in timp de romgaz vindea excedentul de gaz la export pe nimic. Am fost si mai sintem pe primele locuri din UE la pretul gazului in timp ce tari complet dependente de importuri, vezi Bulgaria si altele, aveau preturi cu 30-40% mai mici. Macar am sintem si noi in frunte la ceva. La asta, la inflatie si mame minore.
    Traiasca Romania educata!

    • „Pe burduja nu ar trebui sa-l voteze nimeni „. Corect. Dar eu as merge un pic mai departe. PNL-ul nu trebuie sa il voteze nimeni.

      Vrei „stabilitatea” pesedista actuala, asa cum arata ea? Votezi direct PSD rosu, nu te mai incurci cu PSD-ul galben. PNL nu mai repezinta azi pe nimeni.

  2. Ce-mi place cum functioneaza coalitia asta, cu fel de fel de creaturi. la care ne uitam ca-n manejul circului.
    As muri de ras, daca n-ar fi pe spinarea romanilor! Dar… romanii si-o merita prin apetitul lor pentru circ. Politicienii inteleg asta si le ofera cu varf si indesat paine si circ. Ce conteaza ca circul e tot mai ieftin si painea tot mai scumpa!
    @sonoob… subscriu! Traiasca Romania educata!

  3. Să-l acuzi pe generalu Salam de matrapazlâcuri e ca si cum l-ai acuza pe Ciolacul ca știe unde e Moldova . Și mergând pe logica sfintei de Voluntari atunci și dumneaei când se afișa cu exterminatorii din azile , știa foarte bine ce fac ăia .e disperare mare la partid că-i face Nicușor. Abia aștept noapte cuțitelor albe de la partid unde sfânta cu Stănescu , Tudose , grindeanu or să dea fără milă în ciolac !

  4. Bravo Firea! Se vede ca esti incredibil de atenta la detalii. Good job! :))) Cuuum dracului atunci ai ratat un camin de batrani aflat la cativa km de vila ta din Voluntari, cum nu ai observat dupa aia ca soru ta se ocupa de reglementare in domeniu si s a uitat ca la Netflix, ca amica cea mai buna fusese membru fondator si soferul era owner de gulag in mini orasul lui barbactu, care stie toate furnicile din Voluntari. Incredibil!

  5. Iar Burduja! Pfff… Omul e incapabil sa realizeze ce imagine de om fragil proiecteaza. Nu impune, sorry. Iar faza cu tricoul il fragilizeaza si mai mult. Nu mai zic de pseudo-stiinta din spatele culorii. Sebi, prima luna in primarie o vei petrece cautand wc-urile si scara de incendiu, functionarii de acolo sunt unsi cu toate alifiile si iti vor livra un mare ignore. Mai bine te ocupi de afaceriile familiei, ca e pacat cat au investit in Stanford si Harvard. E momentul unui return of investment Din pacate nu din bani publici. Ghinion.