G4Media.ro

Gabriel Liiceanu despre Cătălin Drulă: Dacă am avea un președinte care taie…

Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Buda

Gabriel Liiceanu despre Cătălin Drulă: Dacă am avea un președinte care taie răul de la rădăcină, în toate direcțiile importante, aici era vorba de un ministru al Transporturilor, el e bun

Gabriel Liiceanu a vorbit într-o dezbatere la Bookfest despre profilul viitorului președinte al României și l-a dat ca exemplu de politician pe Cătălin Drulă, președintele USR.

”Să știi că cineva a dovedit că poate fi bun făcând lucrurile de care aveam nevoie. Personajul care a făcut asta pentru mine este domnul Cătălin Drulă. Nu i-am știut agenda politică, m-am uitat la ce a făcut și a făcut ceva nemaipomenit. A reușit să taie un rău de la rădăcină. Dacă am avea un președinte care taie răul de la rădăcină, în diferite direcții, de fapt în toate direcțiile importante, aici era vorba de un ministru al Transporturilor, el e bun. Deci faptul că a reușit cu o determinare remarcabilă să radă mafia metrourilor, nu e de ici de colo”, a spus Liiceanu într-o dezbatere la lansarea cărții ”Ce vrem de la președintele țării”.

”Nu mi-e indiferent dacă ar fi ras-o sau nu, nu mi-e indiferent dacă Clotilde Armand a ras mafia gunoaielor în înjurăturile tuturor… zăceau gunoaiele. Faptul că ăia ne furau cu un contract pe 25 de ani sume enorme pe un serviciu pe care îl supraevaluau nu conta pentru populație. Trebuie un om de mare tărie care să o țină langa și să ajungă la soluționarea problemei”, a mai spus filosoful Gabriel Liiceanu.

El a amintit și de Dominic Fritz: ”Același lucru s-a petrecut la Timișoara. Omul ăla, Dominic Fritz, a arătat că poți să razi de la rădăcină corupția infernală care exista în primăria de la Timișoara. De asemenea oameni avem nevoie și nu e deloc rău dacă plasa pe care ne ține Uniunea Europeană e dublată de o plasă unor oameni care știu cu adevărat să ne slujească”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Gabriel Liiceanu afirma esentialul in legatura acesti oameni.
    Exact asa am gandit si gandesc si eu: in fruntea tarii avem nevoie de oameni hotarati si capabili sa taie raul de la radacina, asa cum s-au luptat si ca se poate Drula, Clotilde Armand, Dominic Fritz si altii.
    Pentru a iesi din starea in care a ajuns Romania, este foarte important ca si elita sa se implice.

  2. Pentru ca cei trei sus amintiți să poată să-și facă treaba trebuiesc create majorități atât în Parlament cât și în consilii. Dă-i Doamne românului mintea cea de pe urmă!