G4Media.ro

Școala în campania electorală. Candidați PSD-PNL din Bacău au avut întâlniri cu…

Școala în campania electorală. Candidați PSD-PNL din Bacău au avut întâlniri cu „absolvenții” înainte de sfârșitul școlii

Campania electorală pentru alegerile locale la Bacău a inclus, pentru președintele Consiliului Județean, Valentin Ivancea, în prezent candidat al alianței PSD-PNL pentru postul de primar al Municipiului Bacău, dar și pentru candidata aceleiași alianțe pentru postul de președinte CJ, Cristina Breahnă-Pravăț, întâlniri cu profesori și elevi, dintre care cel puțin una a avut loc chiar în școală, scrie Edupedu.ro.

În imaginile de la întâlniri, publicate de candidatul Ivancea pe Facebook, apare și inspectoarea școlară generală de Bacău, Ana Maria Egarmin, la rândul ei candidată pentru Consiliul Local al municipiului. Toate acestea, în condițiile în care legea interzice propaganda politică în școli.

După cum indică postările lui Valentin Ivancea pe Facebook, întâlnirile în mediu școlar au avut loc după 10 mai, deci în cursul campaniei electorale. Legea interzice propaganda politică în unitățile de învățământ, iar ministrul Educației, Ligia Deca, a atras atenția inspectoratelor că acțiunile politice cu elevi în afara orelor de curs și a spațiului școlar sunt de asemenea interzise.

Citește tot articolul pe Edupedu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Fratilor, nu s-a schimbat aproape nimic in politica Romaniei dupa 1989. Unde e directorul scolii ? Unde sunt parintii copiilor?

  2. Uitati-va la fotografie, mimica celor trei persoane adulte spune totul. Ce le pasa lor de lege?! Sunt ”coplesiti” de importanta momentului.
    Avocatul Poporului nu se sesizeaza niciodata? Ar trebui introdus si Avocatul copiilor!