G4Media.ro

VIDEO Sute de tineri au protestat în Slatina împotriva corupției. Ei suspectează…

Foto: Captură video

VIDEO Sute de tineri au protestat în Slatina împotriva corupției. Ei suspectează mușamalizarea anchetei în cazul morții unui tânăr care s-a înecat la o petrecere

Sute de copii și tineri au protestat marți în Slatina împotriva corupției și au mărșăluit prin oraș, în ciuda încercării poliției și jandarmeriei de a-i dispersa, după cum arată imaginile postate pe rețelele sociale. Tinerii au strigat ”Vrem dreptate”!, ”Jos Corupția” și ”Hoții” în fața principalelor clădiri administrative din oraș.

Protestul a fost organizat pe mai multe grupuri de pe rețelele sociale și a avut loc în ziua în care a fost înmormântat Flavius Magraon, tânărul de 19 ani din Slatina care s-a înecat, sâmbătă, în râul Olt în timpul unei petreceri, după ce skijetul pe care se afla s-a răsturnat.

Tinerii au protestat pe fondul acuzațiilor aduse de familia și prietenii adolescentului mort, care susțin că vinovat de moartea lui Flavius ar fi un alt tânăr care conducea băut skijetul și suspectează mușamalizarea cazului.

„Nu l-au lăsat să poarte vestă. Cel care conducea skijetul era băut, a început să facă tumbe şi au căzut de pe skijet. Încearcă să-l scoată pe el vinovat, că el a condus. Toată lumea ştie adevărul”, a declarat unul dintre prietenii tânărului de 19 ani, citat de Pro TV.

Proprietarul terenului lângă care a avut loc tragedia este Cătălin Uşurelu, director al Companiei de Apă Olt. Acesta a refuzat să facă vreo declaraţie, motivând că este o anchetă în desfăşurare, a transmis Observator TV. „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, transmite Gheorghe Claudiu Serban, purtător de cuvânt IPJ Olt.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Slatina bazin PSD. Spor la vot!

  2. Asta se întâmplă când votezi oameni fără căpătâi in fruntea țării! Fără școală, fără bac, fără facultate, fără meserie, fără realizări până la 50 ani!

  3. O tragedie, dar (in sfarsit!) citesc ca tinerii demonstreaza. Tinerii demonstreaza impotriva coruptiei. Nu stiu eu sau este o premiera in Romania? Felicitari!
    Poate incep sa vada si tinerii cum coruptia, prefacatoria adultilor, inclusiv a parintilor le afecteaza viata, viitorul.
    Merita demonstrat pentru multe: locuri de munca acolo unde s-au nascut, educatie, sanatate, schimbari climatice, poluare, transparenta si respectarea legii, pentru toti, procese reale ale democratiei, inclusiv alegeri neacaparate de mafiile existente.sa se limiteze numarul de mandate posibile ale primarilor.

    • *… . Sa se limiteze numarul de mandate ale primarilor care altfel devin mosieri, ”domnitori” peste orase mici si mari, in comune uitate de lume si de dezvoltare.