G4Media.ro

Lucrăm într-o echipă care are un singur scop: atragerea de fonduri pentru…

Lucrăm într-o echipă care are un singur scop: atragerea de fonduri pentru comunitate

De 34 de ani, județul Timiș contribuie cu cei mai mulți bani la bugetul de stat, este principalul contributor, exceptând Bucureștiul. Unul dintre marile motoare ale economiei românești, județul nostru nu s-a bucurat de respectul cuvenit în toți acești ani și a fost tratat cu dispreț de la București, dar vina este împărțită între decidenții naționali și locali. Cu puține excepții, aleșii locali din Timiș și Timișoara nu au avut anvergura necesară pentru a-și impune proiectele în Capitală, nu au putut sau știut să lupte pentru a aduce investiții majore acasă, iar acest lucru se vede acum, când decalajele între Timiș și alte județe sunt foarte mari.
În ultimii doi ani, însă, lucrurile au început să se schimbe și împreună cu Sorin Grindeanu am reușit să atragem sume importante de bani, vorbim de peste 4 miliarde de euro, pentru proiecte majore: un nou terminal la Aeroportul Internațional Traian Vuia, Institurul Regional de Oncologie, Centru de Mari Arși, centura de sud și cea de vest, centură feroviară și lista poate continua.
Noi, la Timiș, am reușit la Partidul Social Democrat să închegăm o echipă solidă, experimentată și pusă pe treabă, un grup de oameni care au înțeles că unica prioritate este să atragem fonduri guvernamentale sau europene în județ. Și, când spun echipă, mă refer la colegii mai parlamentari, consilieri județeni sau locali, dar mai ales primarii din Timiș. Aceștia din urmă, în ultimii patru ani, au obținut finanțări record, iar azi, în multe comune conduse de edili Partidului Social Democrat comunitatea beneficiază de rețele noi de apă și canalizare, școli, grădinițe și creșe moderne, drumuri asfaltate, piste de biciclete și lista poate continua. Pe aceeași linie vreau să continuăm și în următorii ani, să atragem fonduri, să investim și să ștergem afrontul adus mândriei județului Timiș.

Comantat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș
Executat de Societatea G4 Global Journalism SRL
CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează