G4Media.ro

Sibiul va găzdui meciurile de Europa League ale Corvinului / Cel puțin…

Sursa foto: Facebook / Corvinul Hunedoara

Sibiul va găzdui meciurile de Europa League ale Corvinului / Cel puțin 2 partide de cupe europene se vor juca aici

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara va juca la Sibiu meciurile din Europa League, unde a ajuns după ce a depășit în finală echipa Oțelul Galați, într-un meci desfășurat tot în Sibiu, anunță Turnul Sfatului.

Anunțul oficial a fost făcut de Anton Heleșteanu, directorul sportiv de la Corvinul Hunedoara, într-o postare publicată pagina de Facebook a clubului.

”Am făcut toate diligențele necesare pe lângă Federația Română de Fotbal, Departamentul Internațional, pentru a putea certifica UEFA, în timp util, arena din Sibiu. Pe de altă parte, ne-am adresat domnului primar, Dan Bobouțanu, cu rugămintea de a intermedia obținerea acceptului din partea Consiliului Local, Sibiu, ținând cont de faptul că stadionul “Municipal” se află în subordinea acestei entități. Astăzi, în momentul când stăm de vorbă, ambele direcții au convers, în sensul în care putem anunța toată suflarea corvinistă că toate jocurile din competițiile continentale se vor disputa pe arena “Municipal” din Sibiu”, precizează oficialul.

Corvinul antrenat de  Florin Maxim a câștigat finala contra celor de la Oțelul Galați (2-2, 3-2 d.l.d.), iar ulterior a primit licența din pareta UEFA pentru participarea în Europa League.

Echipa va începe din turul 1 preliminar al Europa League, unde nu va fi cap de serie. Dacă va trece de prima adversară, Corvinul va ajunge în turul 2 preliminar Europa League. În cazul în care vor fi eliminați, hunedorenii vor coborî în turul 2 preliminar din Conference League, astfel că patru meciuri europene sunt garantate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează