G4Media.ro

De ce spune Ludovic Orban, după 34 de ani, că în România…

De ce spune Ludovic Orban, după 34 de ani, că în România liberalii se mai regăsesc doar în Forța Dreptei și în Alianța Dreapta Unită

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, lider al Alianței Dreapta Unită, avertizează asupra pericolului pe care coaliția PSD-PNL îl reprezintă pentru democrația din România. Acest pericol poate fi combătut odată cu alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie, spune Ludovic Orban:

„Alegerile din 9 iunie sunt despre supraviețuirea democrației în România. Oamenii care vin la vot trebuie să aibă clar în vedere că votul lor nu este doar un vot pentru aleșii locali, indiferent de culoarea politică. Votul lor este un vot pentru democrație, dacă votează Alianța Dreapta Unită, și este împotriva democrației dacă votează cu coaliția PSD-PNL.

Sunt liberal, am promovat ideile liberale de 34 de ani și continui să mă lupt pentru promovarea valorilor, principiilor, ideilor liberale și pentru o guvernare liberală, singura care este capabilă să dezvolte România la nivelul și la potențialul său.

Astăzi, în România, singurii liberali sunt liberalii din Forța Dreptei, liberalii din USR, din PMP, liberalii din Alianța Dreapta Unită! PSD și PNL sunt anti-liberali, iar guvernarea lor este o guvernare, cum se denumește astăzi, iliberală. O guvernare care calcă în picioare drepturile și libertățile individuale, o guvernare care folosește instituțiile statului nu pentru a aduce creșterea calității vieții, pentru a aduce garanția drepturilor fundamentale ale cetățenilor români, ci au transformat instituțiile statului și administrația locală în armate private ale celor două clanuri politice, care încep să semne din ce în ce mai mult cu două mafii.

Noi, liberalii din Alianța Dreapta Unită, îi chemăm pe toți aceia care gândesc liberal, care trăiesc pe propriile picioare, care își doresc cu adevărat o democrație și e economie de piață, să vină alături de noi și să voteze împotriva comasaților, să voteze Alianța Dreapta Unită. Pentru că doar noi, liberalii din Dreapta Unită, apărăm proprietatea privată, doar noi liberalii din Dreapta Unită susținem mediul de afaceri și orice inițiativă individuală a oricărui cetățean român, doar noi susținem reducerea taxelor și impozitelor în special pentru aceia care generează dinamica societății și care creează valoare adăugată.

Noi, liberalii din Dreapta Unită, dorim reducerea birocrației și depolitizarea administrației, spre deosebire de comasați, care au umflat administrația cu sinecuriști politici care nu fac altceva decât să calce în picioare drepturile și libertățile, să umilească cetățeanul român și să devină o armată politică plătită din taxele și impozitele noastre.

Români, pe 9 iunie vă invit să vă prezentați la vot și să apărați democrația, să susțineți cu adevărat o societate care să respire libertate, o societate bazată pe drepturi garantate, o meritocrație care să asigure șansa fiecărui român de a reuși în viață prin propriile forțe și prin propriile strădanii”.

Comandat de Partidul Forța Dreptei – Alianta Dreapta Unita

CMF: 41240007

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează