G4Media.ro

VIDEO Autorul Brexitului, britanicului Nigel Farage, stropit cu milkshake în plină figură,…

surs foto: captura video

VIDEO Autorul Brexitului, britanicului Nigel Farage, stropit cu milkshake în plină figură, la o întrunire electorală

O femeie a fost acuzată marți de agresiune după ce l-a stropit cu milkshake pe politicianul britanic Nigel Farage, la o întrunie electorală, relatează POLITICO. Farage, inițiatorul Brexitului, candidează ca reprezentant al orașului Clacton, situat pe malul mării Essex, din partea Partidului Reformator pe care îl conduce acum.

Într-o declarație de miercuri, poliția din Essex a precizat că Victoria Thomas Bowen, în vârstă de 25 de ani, a fost acuzată de agresiune prin lovire și daune penale în urma unui eveniment de campanie.

Farage – a cărui revenire șocantă pe scena politică din Marea Britanie, la conducerea partidului de dreapta Challenger, i-a zguduit pe conservatorii aflați la putere, în contextul în care se apropie alegerile generale din 4 iulie – ieșea dintr-un pub Wetherspoons când a fost lovit marți de un milkshake de banane de la McDonald’s.

Poliția din Essex a declarat că Bowen va apărea la tribunalul de magistrați din Colchester pe 2 iulie.

Farage a recunoscut pentru Politico că a fost zdruncinat  de gestul femeii care l-a atacat – dar a descris astfel de incidente, care au atras condamnarea adversarilor săi politici, ca fiind „un risc profesional în timpul plimbărilor de campanie”. „Dacă cineva aruncă ceva și te lovește în față, poate fi orice, este puțin înfricoșător”, a spus el. „Nimeni nu se plimbă liber ca mine. Dar există un risc pentru pentru asta, un risc de violență. Și uite, haideți, dacă nu m-aș fi gândit că se poate întâmpla nu aș fi fost om”, a mai adăugat politicianul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii