G4Media.ro

Radu Perianu: ”Renunțăm la 30% din șefii din Consiliul Județean Argeș. Vor…

Radu Perianu: ”Renunțăm la 30% din șefii din Consiliul Județean Argeș. Vor pleca acasă cei care taie frunze la câini și plimbă hârtii aiurea”

Consiliul Județean Argeș condus acum de PSD și Ion Mînzînă are prea mulți șefi! Bugetul județului nu este un sac fără fund să îi țină pe toți în funcții de conducere.

De aceea, o temă importantă pe care Radu Perianu o are în vedere pentru Consiliul Județean Argeș este gestionarea responsabilă și eficientă a bugetului. Asta înseamnă renunțarea la minim 30% dintre funcțiile de conducere din cadrul instituției și utilizarea banilor economisiți pentru proiecte benefice comunității.

Candidatul PNL Argeș are în vedere și exemplul Bihorului, acolo unde președintele liberal al Consiliului Județean, Ilie Bolojan, a redus aparatul bugetar făcând o economie de 6 milioane de euro. Oamenii care muncesc nu trebuie să se teamă!

Radu Perianu: ”Trebuie să rămână cei care muncesc și dau dovadă de profesionalism. Știu că voi supăra, îmi asum să îi supăr pe cei deranjați că nu susțin nepotisme și favoritisme. O spun cu tărie: este nevoie de reorganizarea aparatului bugetar al Consiliului Județean Argeș.”

Liderul liberal argeșean a reamintit faptul că anul trecut, atunci când Coaliția de guvernare și-a asumat măsuri fiscal-bugetare pentru reducerea deficitului bugetar și era necesară reorganizarea instituțiilor publice, la Consiliul Județean Argeș erau înființate zeci de posturi.

,,Argeșul are nevoie de o viziune nouă, proaspătă, de dezvoltare locală și doar Partidul Național Liberal o poate asigura”, încheie Radu Perianu.

CMF: 21240015

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează