G4Media.ro

Djokovic anunță că a suferit o operație la genunchi care „a decurs…

sursa foto: Facebook/ Novak Djokovici

Djokovic anunță că a suferit o operație la genunchi care „a decurs bine”

Novak Djokovic a confirmat joi că a fost operat la genunchiul drept la care s-a accidentat la Roland Garros și că operația „a decurs bine”, potrivit AFP.

„Încă procesez totul, dar sunt fericit să vă informez că operația a decurs bine”, a postat el pe rețelele de socializare.

Novak Djokovic, campionul en-titre, s-a retras marți de la Openul Franței înainte de sferturile de finală din cauza unei accidentări la genunchi suferite în victoria maraton din turul patru în fața lui Francisco Cerundolo.

„Din cauza unei rupturi la meniscul medial al genunchiului drept (descoperită în timpul unui RMN), Djokovic, care ar fi trebuit să joace mâine cu Casper Ruud în sferturile de finală, a fost nevoit să se retragă din turneul de la Roland Garros”, au declarat organizatorii.

Meciul maraton de luni a fost a doua confruntare consecutivă în care Djokovic a fost dus la cinci seturi, după epopeea cu Lorenzo Musetti.

Jannik Sinner va urca pe locul 1 în clasamentul ATP pe 10 iunie. Jucătorul de 22 de ani va deveni primul italian și doar al 29-lea jucător la nivel global care ajunge în fruntea tenisului masculin. Sinner a început anul pe locul 4 mondial. Dar cu o creștere masivă la începutul anului 2024, evidențiată de primul său titlu major la Australian Open, un titlu ATP Masters 1000 la Miami și semifinale la Indian Wells și Monte-Carlo, el va urca acum în vârful sportului, scrie ATP Tour.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...