G4Media.ro

C. Gambino, star suedez de hip-hop, a fost ucis la 26 de…

Captura YouTube

C. Gambino, star suedez de hip-hop, a fost ucis la 26 de ani într-un schimb de focuri

Un rapper suedez desemnat luna trecută artistul hip-hop al anului în Suedia a fost ucis într-un schimb de focuri între bande la Göteborg (vest), a anunțat miercuri poliția suedeză, citată de Le Figaro.

Supranumit „rapperul mascat”, C. Gambino, în vârstă de 26 de ani, al cărui nume real era Karar Ramadan, a fost victima unor focuri de armă într-o parcare marți seara, potrivit sursei citate. „Poliția a deschis o anchetă pentru crimă. Nimeni nu a fost încă arestat”, a precizat aceasta într-un comunicat. Crima este „legată de un conflict între bande”, iar rapperul era cunoscut de poliție, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a poliției.

Fotografii de la fața locului arată o serie de găuri de glonț într-o ușă de sticlă a parcării.

C. Gambino și-a lansat cea mai recentă piesă Sista Gang (Last Time în suedeză) pe 31 mai. Aceasta a fost ascultată de 700.000 de ori pe Spotify. Rapperul înregistra în jur de un milion de ascultări pe lună, potrivit platformei.

„A fost unul dintre cele mai mari nume din hip-hop-ul suedez”, a declarat expertul suedez în rap Petter Hallen pentru agenția de presă TT, adăugând că moartea sa a fost „o lovitură grea pentru scena rap din Göteborg și din toată Suedia”. “Cel mai tragic lucru este că se îndepărtase recent de lumea criminală pentru a se concentra mai mult pe exprimarea sentimentelor și a relațiilor”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează