G4Media.ro

Cristian Popescu Piedone anunță că rămâne în cursa pentru Primăria Capitalei

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cristian Popescu Piedone anunță că rămâne în cursa pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a anunțat, joi, că rămâne în cursa pentru funcția de primar general.

„Îmi pare rău pentru familia mea, pentru copiii și nepoții mei care au fost hărțuiți, batjocoriți, îmi pare rău pentru Nicușor Dan și Gabriela Firea, cei care și-au făcut calcule politice privind retragerea mea. Îmi pare rău pentru toate ofertele de a renunța la această bătălie electorală”, a spus Cristian Popescu Piedone, într-o conferință de presă.

„Toți au dat joia retragerii lui Cristian Popescu Piedone. Nu, Cristian Popescu Piedone nu se retrage”, a precizat acesta.

Cristian Popescu Piedone a făcut acest anunț, în contextul în care în ultimele zile a fost vehiculată în spațiul public posibilitatea retragerii candidaturii sale la Primăria Capitalei. Chiar dacă Piedone ar fi anunțat că se retrage, din punct de vedere al procesului electoral candidatura sa rămânea valabilă în continuare, numele său ar fi rămas pe buletinele de vot și alegătorii l-ar fi putut vota duminică.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează