G4Media.ro

Drulă: Alianţa Dreapta Unită susţine România modernă; n-am împărţit ţara în hălci…

Sursa Foto: Facebook/ Catalin Drula

Drulă: Alianţa Dreapta Unită susţine România modernă; n-am împărţit ţara în hălci de carne

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, copreşedinte al Alianţei Dreapta Unită, a afirmat, joi, că PSD şi PNL formează o „alianţă a răului”, care îşi face planuri să guverneze ţara 10 – 20 de ani, în timp ce USR, PMP şi Forţa Dreptei au realizat o „construcţie politică unică”, bazată pe „un program, oameni serioşi, generozitate şi pe maturitate politică”, transmite Agerpres.

„Suntem la finalul unei campanii în care mesajul Alianţei Dreapta Unită pentru o Românie modernă s-a auzit în toată România şi în diaspora. Peste tot auzim din poarta românilor acelaşi mesaj: vor schimbarea, vor o Românie modernă, s-au săturat de nedreptate şi vor în 9 iunie să meargă la vot şi să îi trimită în opoziţie pe cei de la PSD – PNL la finalul acestui an 2024. În toate oraşele în care sunt primari ai USR, ai Alianţei Dreapta Unită au pus candidaţi împotriva noastră. Hoţia a pus candidaţi împotriva cinstei. Delapidarea şi stagnarea a pus candidaţi împotriva modernizării. Ăsta este PSD şi PNL: o alianţă a răului care îşi face planuri să guverneze ţara 10 – 20 de ani. Nu, România va spune nu şi România va alege în 9 iunie cinstea, determinarea, curajul, onestitatea, inteligenţa, cartea”, a afirmat Drulă, la un eveniment electoral organizat la Piaţa Universităţii, alături de preşedintele PMP, Eugen Tomac, şi preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

Potrivit liderului USR, în Capitală, primarul general Nicuşor Dan este singura opţiune „serioasă”, iar competiţia a fost transformată „într-un circ absolut de cei de la PSD – PNL”.

„La Capitală, le spun oamenilor să meargă cu încredere la vot şi îl salut pe domnul primar general care ni se alătură acum. Oameni buni, această competiţie pentru Primăria Generală a fost transformată într-un circ absolut de cei de la PSD – PNL. Candidaţi introduşi şi retraşi, zvonistică şi sondaje falsificate făcute pe vapor sau cine ştie unde care să scoată tot felul de candidaţi în faţă. Există o singură opţiune serioasă: Nicuşor Dan, care s-a apucat să rezolve problemele grave ale acestui oraş create de PSD. Daţi-i Consiliul General, daţi-i o majoritate a Alianţei Dreapta Unită. După toate calculele noastre, cu o prezenţă masivă la vot a celor care îl votează pe Nicuşor Dan, Alianţa Dreapta Unită poate da o majoritate în Consiliul General”, a susţinut Cătălin Drulă.

Preşedintele USR a mai spus că primarii Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Dominic Fritz, Lucian Stanciu, Alen Coliban, Elena Lasconi au adus „cinstea, onestitatea, au înfruntat mafiile, au dezvoltat localităţile şi, de aceea, li s-au pus împotrivă toate obstacolele, toate piedicile”.

„Le spun românilor să iasă masiv la vot pe 9 iunie şi să voteze Alianţa Dreapta Unită pe toate buletinele de vot şi să câştigăm Constanţa, Aradul, Baia Mare, Iaşiul, Piteştiul şi multe alte localităţi. E foarte important ca pe toate cele cinci buletine de vot să alegeţi Alianţa Dreapta Unită, singura forţă politică care susţine o Românie modernă, care a creat PNRR-ul, care îşi doreşte investiţii, care a stat vertical împotriva mafiei. N-am cedat în faţa lui Rădoi, n-am cedat în faţa lui Iulian Dumitrescu, apropo candidat, n-am cedat în faţa ameninţărilor. Nu o voi face şi nu o vom face niciodată, vom fi alături de românii care îşi doresc schimbarea, care îşi doresc modernitatea, care îşi doresc cinstea, adică o majoritate a acestei ţări. Mergem cu încredere la victorie în 9 iunie. Ieşiţi la vot! Alegeţi Alianţa Deapta Unită şi o Românie modernă”, a transmis Drulă.

Conform acestuia, Alianţa Dreapta Unită este o „construcţie politică unică”. „N-am împărţit ţara în hălci de carne. Am stat să facem programe, să găsim cei mai buni candidaţi, oameni curajoşi care n-au cedat asalturilor PSD şi PNL”, a completat liderul USR.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează