G4Media.ro

Ciucă (PNL): Săptămâna viitoare anunț dacă voi candida la prezidențiale / Ar…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă (PNL): Săptămâna viitoare anunț dacă voi candida la prezidențiale / Ar fi o mare greșeală ca această coaliție PSD-PNL să nu continue guvernarea / Alianța trebuie să câștige 50% plus unul din mandatele de europarlamentari

Nicolae Ciucă, președintele  PNL, a declarat joi la Realitatea TV că ”ar fi o mare greșeală ca această coaliție PSD-PNL să nu continue guvernarea după 9 iunie și să nu dea în continuare stabilitate țării”.

El a spus că această coaliție a funcționat bine pe durata campaniei electorale la locale și europarlamentare și va putea funcționa și dacă cele două partide vor avea candidați separați la europarlamentare.

”Temerea e legată de campania prezidențială. Dar guvernarea va funcționa ca și acum”, a mai spus Ciucă.

Șeful PNL a mai spus că partidul său va avea propriul candidat la prezidențiale, care va fi stabilit după alegerile din 9 iunie.

Ulterior, Ciucă a spus la Antena 3 că săptămâna viitoare va anunța dacă va candida la prezidențiale.

Întrebat ce scor își dorește la alegeri, Ciucă a spus că ”ne dorim să câștigăm alegerile locale, iar alianța PSD-PNL ar trebui să câștige 50% plus unul din mandatele de europarlamentari”. Acum, PSD și PNL au împreună 18 europarlamentari din cei 33 de europarlamentari români, adică 54% din numărul de europarlamentari.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Din punctul lui de vedere!

  2. Din punctul meu de vedere, România ar trebui să scape cat mai repede de maladia aceasta PSD-PNL.

  3. Unde scrie ca „trebuie”?!!

  4. Nu prea aveam chef să merg să votez, dar, după declarația asta, o să mă duc să votez cu usr

  5. „Ar fi o mare greșeală ca această coaliție PSD-PNL să nu continue guvernarea”.

    Pentru barosaanii din PNL, asa ar fi: partidul a ajuns un partid pur clientelar, fara cea mai mica ideologie care sa ii tina impreuna. Iese PNL de la guvernare? Se dezintegreaza, organizatiile din rural trec cu totul la PSD, Iar in urban, nu mai conteaza oricum, au ajuns deja pe locul 4.

    Pentru tara insa, coalitia asta e un dezastru. Economic, nu mai rezistam mult cu deficite anuale de 7% din PIB si cu imprumuturi la dobanzi halucinante. La nivel de democratie, ne indreptam spre Ungaria lui Orban si, daca ne fortam un pic, chiar spre Turcia lui Erdogan

  6. 50% voturi obtinute poate pe scara blocului lui Ciucă!