G4Media.ro

Ciolacu: Un șef de serviciu secret ar trebui să aibă maxim două…

Sursa Foto: Facebook/ SRI

Ciolacu: Un șef de serviciu secret ar trebui să aibă maxim două mandate

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi la Antena 3 că un șef de serviciu secret ar trebui să aibă maxim două mandate și că ar trebui să existe o discuție în acest sens în Consiliul Suprem de Apărare a Țării și în comisiile de specialitate din Parlament.

”Nimeni nu a schimbat legislația din 1992. Se pot lua măsuri imediate, instituțioanle, sau se va intra în comisiile de specialitate din parlament. Eu cred, din funcția de premier, voi ridica această discuție în CSAT. Să vedem care e abordarea. Mandatele pentru un șef SRI, SIE, SPP trebuie să fie limitate la două mandate. Lucrurile trebuie lămurite. România a intrat într-o zonă de democrație consolidată”, a spus Ciolacu.

”Eu n-am avut niciodată discuții politice cu un șef de serviciu. Am avut discuții instituționale”, a mai spus șeful PSD.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Da, la fel ca un primar, prefect, director de instituție publică și așa mai departe. Toți penalii sunt înșurubați pe viață în funcții publice.

  2. Un politician trebuie sa aiba maxim un mandat -oricum sunteti inutili pe aceasta planeta -din cauza voastra exista saracia ,crizele mondiale ,razboaiele .