G4Media.ro

Ciolacu: E exclus ca PSD să nu aibă candidat la funcția de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: E exclus ca PSD să nu aibă candidat la funcția de președinte / Nu sunt mulțumit de Iohannis / Partidul de pe primul loc la parlamentare face propunerea de premier, președintele trebuie să respecte Constituția

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că ”e exclus ca PSD să nu aibă candidat la funcția de președinte. E cel mai mare partid din România”. Întrebat la Antena 3 dacă el va fi candidatul partidului, Ciolacu a spus că decizia va fi luată într-un congres al partidului după alegerile din 9 iunie. De notat că șeful PSD a spus de trei ori că e obligatoriu ca viitorul președinte să dea postul de prim-ministru partidului care iese pe primul loc la alegerile parlamentare.

Ciolacu a mai spus că ”nu sunt muțumit nici după mandatul președintelui Băsescu, nici după mandatul președintelui Iohannis. Îmi doresc mai mult, îmi doresc normalitate, vreau un președinte care să înțeleagă că sunt cei mai importanți ani pentru dezvoltarea României, un președinte care să stea umăr la umăr cu premierul”.

El a adăugat că partidul de pe primul loc la alegerile parlamentare (din decembrie – n.red.) trebuie să facă propunerea de premier.

Ciolacu a adăugat că alegerile prezidențiale vor fi în septembrie, așa cum a anunțat deja.

”Am un gentleman agreement cu domnul Ciucă să discutăm în coaliție dacă PSD și PNL vor merge separat sau în alianță politică la alegerile parlamentare”, a mai spus Ciolacu.

”Nici un partid nu va mai putea conduce România singur sau prin alianțe conjuncturale într-o asemenea perioadă. Trebuie să vii cu o reformă administrativă, reformă fiscală, reformă bugetară. Asta nu înseamnă că dai oameni afară”, a adăugat premierul.

Întrebat ce scor va avea partidul său la alegeri, Ciolacu a spus că ”PSD va avea cel mai mare scor politic. Victoria este când îți arată românii care e viitoarea guvernare. România nu își permite instabilitate. Cine e pe primul loc va câștiga alegerile, sper că vom avea un nou președinte care să respecte Constituția și să dea mandatul de premier primului partid”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Ciolacul, eroul lovilutiei cu rol determinant, doresete reforma administratie romanesti! Si eu doresc multe dar……..

  2. Vedeti domnule presedinte , dumneavoastra l-ati facut premier si el e nemultumit de dvs. Daca mai aveati sange in instalatie , îi ziceati ceva , dar ..