G4Media.ro

16 elevi de la o școală din județul Iași, duşi la spital…

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

16 elevi de la o școală din județul Iași, duşi la spital după ce li s-a făcut rău la şcoală / Cu toții au mâncat sandvișuri oferite de unitatea de învăţământ

Mai mulţi copii din localitatea Strunga au fost aduşi joi la Spitalul de Boli Infecţioase ‘Sf. Parascheva’ din Iaşi, acestora făcându-li-se rău la şcoală după ce au mâncat sandvișuri oferite de unitatea de învăţământ, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Iași.
Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat presei că ar fi vorba despre 16 copii care au manifestări digestive de tip greaţă, vărsături, diaree, după ce au mâncat alimente oferite de şcoală.
”În dispeceratul integrat 112 a ajuns un apel pentru câţiva copii de la Şcoala Strunga, cu manifestări digestive, după ce au mâncat alimente. Manifestările erau de tip greaţă, vărsături, scaune modificate. Au fost dirijate primele ambulanţe cu medic de la Serviciul de Ambulanţă. Pentru că numărul solicitărilor a crescut la 16, fiind vorba de o enterocolită acută, posibil o boală infecţioasă care a dus la astfel de manifestări în comunitatea de copii şcolari, am dispus trimiterea autospecialei de transport victime multiple. Sperăm să fie un episod de scurtă durată şi intensitate. Copiii vor fi aduşi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, pentru investigaţii, diagnostic, tratament de specialitate”, a spus dr. Diana Cimpoeşu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...