G4Media.ro

Biden va anunța un pachet de ajutor militar de 225 de milioane…

Sursa foto: Twitter / Oleksii Reznikov

Biden va anunța un pachet de ajutor militar de 225 de milioane de dolari pentru Ucraina, în cadrul întâlnirii cu Zelenski (surse)

Președintele Biden se va întâlni astăzi la Paris cu Volodimir Zelenski, în condițiile în care ambii lideri se află în Franța pentru a participa la festivitățile prilejuite de împlinirea a 80 de ani de la debarcarea aliaților în Normandia, transmite BBC.

Potrivit agenției Reuters, la întâlnirea cu președintele Zelenski, Biden va anunța un nou pachet de asistență militară pentru Kiev în valoare de 225 de milioane de dolari.

Potrivit surselor publicației, pachetul de ajutor va include, printre altele, obuze de artilerie și echipamente de apărare aeriană.

Agenția AP, citând surse, scrie că noul pachet va include, printre altele, muniție pentru sistemele de rachete HIMARS, proiectile de artilerie și sisteme de mortiere, rachete de apărare aeriană, rachete antiaeriene Stinger, sisteme antitanc Javelin și AT-4, obuziere de 155 mm.

În luna mai, Zelenski a declarat, într-un interviu acordat Reuters, că țărilor occidentale le ia prea mult timp să decidă cu privire la asistența acordată Ucrainei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...