G4Media.ro

Spitalul Floreasca, despre victimele exploziei de la Botoșani: Avem pregătit un loc…

Sursa foto: ISU Botoșani

Spitalul Floreasca, despre victimele exploziei de la Botoșani: Avem pregătit un loc în Secția de Mari Arși. La nevoie mai poate fi eliberat unul / Două locuri sunt pregătite pentru pacienții cu arsuri pe mai puțin de 10% din suprafața corpului

Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) a anunțat, vineri, după explozia de la magazinul Dedeman din Botoșani, că are pregătit un loc în Secția de Mari Arși, iar „la nevoie, mai poate fi eliberat încă unul”. De asemenea, două locuri sunt pregătite pentru pacienții cu arsuri pe mai puțin de 10% din suprafața corpului.

„Ca urmare a exploziei din centrul comercial din Botoșani, Spitalul Clinic de Urgență București dorește să transmita că are pregătit un loc în Secția de Mari Arși, iar, la nevoie, mai poate fi eliberat încă unul. Pentru pacienții care au arsuri pe mai puțin de 10% din suprafața corpului, sunt pregătite, de asemenea, două locuri”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Dr. Bogdan Oprița, conducătorul Departamentului UPU SMURD și purtătorul de cuvânt al Spitalului a anunțat că “SMURD-ul din structura Spitalului Clinic de Urgență București are pregătit, în așteptare, în acest moment, un avion pentru doi pacienți în stare critică. De asemenea, este pregătit un elicopter Sikorsky Black Hawk, care poate transporta trei victime critice.”

La solicitarea celor de la Botoșani, Spitalul Clinic de Urgență București poate interveni imediat.

O explozie puternică, urmată de incendiu s-a produs, vineri, la magazinul Dedeman din Botoșani, fiind înregistrate cel puțin 13 victime cu arsuri, dintre care una în stare gravă. A fost activat planul roșu de intervenție. Magazinul a fost evacuat imediat după explozie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...