G4Media.ro

Plajele se deschid la Paris în anul Jocurilor Olimpice

Foto: Miguel MEDINA / AFP

Plajele se deschid la Paris în anul Jocurilor Olimpice

Parisul deschide trei plaje în centrul orașului, aducând un gust de St. Tropez și Nisa, în timp ce se pregătește să găzduiască Jocurile Olimpice, arată CNN.

Ca de obicei, Parisul își va deschide plaja obișnuită de vară pe malul râului Sena. Dar, anul acesta, i se vor alătura alte două plaje de-a lungul canalului Saint Martin – o revenire a unei plaje obișnuite în districtul cultural Bassin de la Villette și o plajă mai nouă, ceva mai departe.

Pierre Rabadan, viceprimarul Parisului responsabil cu sportul și Jocurile Olimpice, a declarat că orașul va amplasa 30 de puncte de testare de-a lungul Senei și a brațelor sale înainte ca aceasta să ajungă la Paris pentru a monitoriza calitatea apei în timp real și pentru a identifica și gestiona rapid potențialele riscuri de poluare.

Plajele sunt piesele centrale ale unui program de activități din Paris care vizează crearea unui festival pentru vizitatorii care vor veni în oraș în timpul Jocurilor de vară din 2024.

Orașul plănuiește să exploateze rivalitățile dintre arondismente în cadrul unei „Olimpiade a districtelor” care îi va pune față în față pe cei mai rapizi, cei mai înalți și cei mai puternici din fiecare arondisment.

Între 22 iunie și 13 iulie, parizienii și vizitatorii pot concura în șapte sporturi diferite: laser run (alergare de fond combinată cu tragere cu pistolul laser), baschet 3×3, boccia (un sport cu mingea paralimpic), tenis de masă, alergare de 60 de metri, breakdance și înot în stil liber pe 50 de metri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează