G4Media.ro

UPDATE FOTO Două mesaje RO-Alert în București pentru vreme extremă: Vijelie puternică,…

sursa foto: Cititor G4Media

UPDATE FOTO Două mesaje RO-Alert în București pentru vreme extremă: Vijelie puternică, descărcări electrice și grindină / Cod portocaliu în București și în mai multe localități din Ilfov

A fost emis mesaj RO-Alert în București, sâmbătă-după-amiază, pentru vreme extremă în unele zone din capitală.

UPDATE 17:00 Codul portocaliu a fost prelungit în Capitală până la ora 18:00. Un nou mesaj RO-Alert a fost emis în București. Specialiștii susțin că se vor semnala averse care vor acumula peste 35…40 l/mp, grindină, frecvente descărcări electrice în Buftea, Ciorogârla și. Dragomirești-Vale.

știrea inițială

Mesajul a fost lansat în jurul orei 15:30 și e valabil până la 16:30. Meteorologii anunță vijelie puternică, decărcări electrice și grindină.

În unele zone din București doar plouă, în altele furtuna este puternică și a căzut grindină, iar în altele nu plouă deloc.

Codul portocaliu este valabil și pentru mai multe localități din Ilfov: Voluntari, Pantelimon, Brănești, Afumați, Glina, Găneasa, Ștefăneștii de Jos, Tunari, Popești-Leordeni. Aici, dar și în capitală ”se vor semnala grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, averse ce vor acumula 30 l/mp”, transmit autoritățile.

nori ploaie cod galben vijelie innorat bucuresti
sursa foto: Cititor G4Media

știre în curs de actualizare

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...