G4Media.ro

Serialul Emily in Paris revine din august cu un nou sezon

Sursa Foto: News.ro

Serialul Emily in Paris revine din august cu un nou sezon

După un an şi jumătate de pauză, serialul ”Emily in Paris” vine cu sezonul patru pe Netflix, transmite Pagina de Media. Serialul nu va avea premiera în decembrie, aşa cum făcea în primele trei sezoane, ci mult mai devreme.

Sezonul 4, cu Lily Colins în rol principal, va fi divizat în două părţi a câte 5 episoade fiecare: prima parte are premiera pe 15 august 2024, urmată de partea a doua pe 12 septembrie 2024.

Ce vedem în sezonul patru: În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereuşită a lui Camille şi Gabriel, Emily este indecisă: nutreşte sentimente puternice pentru doi bărbaţi, însă Gabriel aşteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privinţa ei şi a lui Gabriel s-au adeverit.

Distribuția este formată din Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert), Lucien Laviscount (Alfie)

”Emily in Paris” a avut audiențe mari pe Netflix încă de la lansare, milioane de telespectatori urmărind aventurile pariziene ale unei tinere din SUA, specialistă în marketing.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...