G4Media.ro

UPDATE Cărturești anunță că a epuizat cărțile gratis pentru cei care au…

Foto: Actual de Cluj

UPDATE Cărturești anunță că a epuizat cărțile gratis pentru cei care au votat. Duminică dimineață s-au format cozi, oamenii au așteptat o carte gratis sau o revistă

UPDATE: Lanțul de libării Cărturești a anunțat pe rețelele sociale că a epuizat ”în timp record” cele câteva zeci de mii de cărți pregătite pentru cetățenii care au votat.

Articol inițial: La librăriile Cărturești din Iași s-au format duminică dimineață cozi neobișnuit de mari, transmite Ziarul de Iași. Librăriile Cărturești au lansat o campanie prin care acordă o carte sau o revistă celor care se prezintă duminică la urne.

Campania este valabilă și la Iași, la cele două librării din mall și din centrul comercial.

„Campania este valabilă doar în ziua votului și este în limita stocului disponibil. Noi am văzut că s-a viralizat foarte tare campania noastră, deși am lăsat-o într-o singură postare pe social media. Nu vrem să ne facem noi imagine pe baza acestei campanii, ci pur și simplu să încurajăm lumea să meargă la vot, pentru că este foarte important”, a transmis Corina Giurgia, PR Regional al Cărturești.

Votanții trebuie să știe că atunci când se termină stocul cărților puse la dispoziție, se încheie și campania lansată de Cărturești, indiferent de ora închiderii librăriilor și în limita stocului disponibil.

coada carturesti iasi
Foto: Ziarul de Iași

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cam rușinos. Coadă la pomană. Culmea e că par tineri.

  2. Din păcate între un meniu la KFC și o carte, 90% din români aleg să își umfle mațul. Avem o piață a cărții mai mică decât toate țările din jurul nostru.

  3. Prima surpriză a acestor alegeri. Cea plăcută!