G4Media.ro

SURSE: Un membru al partidului SOS, prins de polițiști în Ilfov după…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

SURSE: Un membru al partidului SOS, prins de polițiști în Ilfov după ce a fost reclamat că dă bani votanților

UPDATE: Poliția a confirmat că a prins în localitatea Ștefăneștii de Jos un bărbat de 33 de ani cu mai multe plicuri cu bani și liste cu nume. Polițiștii fac cecetări:

„La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 12:20, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ștefăneștii de Jos, un bărbat care se deplasa cu un autoturism împarte sume de bani mai multor persoane, în context electoral.

Imediat polițiștii orașului Voluntari au desfășurat activități specifice, context în care au identificat în cel mai scurt timp autoturismul respectiv și au legitimat conducătorul acestuia, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani.

În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii din Voluntari au descoperit în autoturismul bărbatului respectiv mai multe sume de bani precum și liste ce conțin numele și prenumele unor persoane.

La acest moment polițiștii din Voluntari desfășoară activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”

Știrea inițială: Un bărbat din localitatea ilfoveană Ștefăneștii de Jos a fost prins de polițiști cu mai multe plicuri cu bani și liste cu nume, au declarat pentru G4Media.

Acțiunea a avut loc după ce Poliția orașului Voluntari a fost sesizată prin apel 112 despre un bărbat care se deplasează cu o mașină înmatriculată în Ilfov și ar împărți sume de bani persoanelor pentru a vota.

Poliția a deschis un dosar penal.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează