G4Media.ro

FOTO Plajele pline de constănțeni și turiști în ziua votului / Prezența…

sursa foto: Info Sud-Est

FOTO Plajele pline de constănțeni și turiști în ziua votului / Prezența la urne în Constanța e cu 7% sub media națională la ora 17:00 și a doua cea mai mică la locale din ultimii 30 de ani

Era caniculă încă la ora 17:00, duminică, în Constanța. Plajele din oraș, populate în proporție de 90% de constănțeni au fost pline încă de dimineață.

Reporterii Info Sud-Est au dat o tură pe plajele cele mai cunoscute din oraș, dar și pe cele din zona de sud a stațiunii Mamaia (unde vin cei mai mulți turiști în această perioadă).

Plajele erau aglomerate în principal cu constănțeni, dar și cu turiști, cei mai mulți dintre cei din urmă venind din Brăila, Vaslui și Buzău, dacă ne luăm după numerele de înmatriculare ale mașinilor.

În Constanța, prezența la urne este, la ora 17:00, cu 7% sub media națională și a doua cea mai mică de la locale din ultimii 30 de ani. Dacă prezența la alegerile locale va fi sub cea din 2020, atunci viitorul primar al Constanței va fi ales probabil cu cele mai puține voturi de până acum.

O analiză Info Sud-Est arată că cea mai mare prezență la vot la alegerile locale din Constanța a fost înregistrată pe vremea lui Radu Mazăre, în 2004 (54,03%), apoi a început să scadă până când, în 2020, a fost înregistrată cea mai mică prezență (37,9%). Citește aici analiza integrală cu prezența la vot din Constanța, în ultimii 30 de ani. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Să nu uităm că ei votează cu Mazăre, deci este bine pentru țara să stea la plajă! 😏

  2. O rusine nationala.