G4Media.ro

Marcel Ciolacu: PSD a câștigat alegerile. Votul a confirmat că am guvernat…

Sursa foto: captură video

Marcel Ciolacu: PSD a câștigat alegerile. Votul a confirmat că am guvernat bine / Scorul de la Primăria Capitalei e o lecție de democrație pe care o respectăm

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat, după anunțarea rezultatelor la exit-poll, că „democrația a triumfat”, iar „PSD a câștigat alegerile”. „Scorul de la Primăria Capitalei este o lecție pe care a o respectăm”, a precizat Ciolacu.

Principalele declarații ale liderului PSD:

În această seară, democrația a triumfat. Mulțumesc românilor că au ieșit la vot pe caniculă și au dat legitimitate candidaților aleși.

PSD a câștigat alegerile. Tot ce am obținut azi reprezintă încrederea pe care ne-au dat-o românii și munca colegilor noștri. Votul a confirmat că am guvernat bine într-o perioadă complicată.

PSD a obținut un scor mai bun decât în 2020. Vom avea mai multe CJ-uri, mai mulți primari și mai mulți consilieri județeni și locali și acest lucru se vede și în scorul alianței politice la europarlamentare.

Guvernul pe care îl conduc are legitimitatea românilor.

Scorul de la Primăria Capitalei e o lecție de democrație pe care o respectăm. Îi mulțumesc Grabrielei Firea pentru că a făcut o campanie foarte bună și a făcut tot ce a putut pentru ca PSD să aibă un scor bun în București.

Avem o luptă foarte strânsă și sectoarele 1 și 2.

Fac apel la toți oamenii din secții să rămână în secții până la ultimul vot.

Le muțumesc tuturor colegilor mei pentru efortul depus și pentru rezultate.

Vom veni în conferință de presă după ce încep să vină rezultatele. Deocamdată, avem un exit-poll.

Și acum 4 ani la Sectorul 1 a fost o diferență de zece procente și până la urmă a fost o diferență de câteva sute voturi.

BREAKING Exit-Poll Nicușor Dan a câștigat detașat Primăria București cu 45% față de Gabriela Firea 24% / Alianța PNL – PSD a câștigat europarlamentarele cu 54%, AUR pe locul secund și ADU pe locul 3 / Clotilde Armand, la egalitate cu George Tuță

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează