G4Media.ro

George Simion: Au venit exit-poll-urile cele veninoase? Suntem la un pas de…

Sursa: Facebook/ George Simion

George Simion: Au venit exit-poll-urile cele veninoase? Suntem la un pas de un scor istoric, dublarea rezultatului din 2020 / Nicu sau Marcel, vestitul cuplu, Dumb and Dumber, vor un deceniu de stabilitate. Vor să fie deceniul băieților deștepti/ Am luat decizia să mă lupt până la capăt

Liderul Aur, George Simion, a declarat, duminică seara, după exit-poll, că AUR este ”la un pas de un scor istoric” și că partidul și-a dublat scorul față de 2020. ”Nicu sau Marcel, vestitul cuplu, Dumb and Dumber, vor un deceniu de stabilitate. Vor să fie deceniul băieților deștepti din energie, a băieților veseli, a securiștilor. Dacă ei nu acționează în acest an pierd tot ce au furat, pierd toată puterea”, a declarat Simion.

Redăm mai jos cele mai relevante declarații

  • Am fost supus unui linșaj mediatic, deși nu am fost citat până în această zi la procuratură. Este începutul sfârșitului lor.
  • Suntem aici, suntem la un pas de un scor istoric. Dublarea rezultatului din 2020, aproape 2 milioane de oameni care au ales să ne susțină și confirmarea că suntem a doua forță politică a țării, cu toate că s-au comasat, ne-au lovit din toate părțile.
  • Au de ce să fie nesiguri, știu că se află pe nisip mișcător. Românii nu uită cum au fost tratați în timpul pandemiei, cum economiile lor de-o  viață au fost distruse peste noapte. Prin reprezentanții noștri în Parlamentul European, prin forțele suveraniste, Ursula von der Leyen nu va mai fi șefa comisie europene.
  • Au venit exit poll-urile cele veninoase? Au venit? O să luăm cel puțin peste. Orice sondaj, orice studiu prezentat? Cât are Alianța comasată coruptă? 54%, cum v-am spus, peste 50. Posiblitatea lor de a frauda trebuie oprită. Oamenii aceștia sunt total lipsiți de orice legătură cu baza.
  • Închideți aparatele de propagandă, românii au ieșit astăzi la vot. Nicu sau Marcel, vestitul cuplu, Dumb and Dumber, vor un deceniu de stabilitate. Vor să fie deceniul băieților deștepti din energie, a băieților veseli, a securiștilor. Dacă ei nu acționează în acest an pierd tot ce au furat, pierd toată puterea.
  • Promisiunea mea ca președinte al principalei forțe de opoziție e că voi face tot ce stă în putință pentru a le strica planurile. Voi face asta doar împreună cu românii.
  • Noi AUR nu facem nici un pas în spate. Vom da jos acest sistem chit că va fi singurul lucru pe care-l vom face. PSD și PNL nu vor mai avea o majoritate cu care să guverneze România. Vor trebui să elibereze urgent clădirea din Piața Victoriei.
  • Voi, badentele, poștașii, militarii, șoferii, inginerii, țăranii și dulgherii, românii care ne-ați oferit, în fața voastră ne înclinăm cu toții și vă mulțumim.
  • Pentru voi dar și pentru restul cetățenilor care încă mai au speranță în viitorul României am luat decizia să mă lupt până la capăt. Mi s-a sugerat să o las mai moale, să nu vorbesc despre alegerile prezidențiale, și apoi mi-au făcut înscenarea cu procurorii. Să fie clar un lucru băieți, văzându-vă vouă disperarea, o să mă bat cu voi și o să câștig pentru români. A sosit vremea deșteptării naționale.
  • A primit domnul Burduja plăcuța suedeză pe care o să o primească toată generația lor.
  • Promisiunile mele pentru voi: voi lupta pentru fiecare român din București, din Carei, din Londra sau Milano. Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Îi salutăm pe toți românii din străinătate. Vreau ca fiecare român să fie proprietar, să fie stăpân pe pământul său și în casa sa, să fim noi stăpânii nu să ne fie alții stăpânii. Avem acum o țară bogată cu o populație sărăcită.
  • Europarlamentarii AUR, apărători ai patriei române, vor reprezenta cu mândrie interesele României în Parlamentul European.
  • Am câștigat peste 4000 de consilieri locali. Avem un alt corp de armată care va lupta organizat în bătăliile care vin. Este poate ultima șansă să ne luăm țara înapoi din mâinile acestor tâlhari.
  • Îi mulțumesc lui Claudiu Târziu pentru toată energia, dedicarea din această campanie. Fratele meu.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...