G4Media.ro

Clotilde Armand: Nu avem încredere decât în rezultatele oficiale / Fac apel…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Clotilde Armand: Nu avem încredere decât în rezultatele oficiale / Fac apel la cei din secțiile de votare să fie extrem de atenți și să reclame orice tentativă de manipulare a voturilor sau tentativă de furt

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), care este cotat în exit-poll la egalitate cu candidatul PNL-PSD, George Tuță, afirmă că nu are încredere decât în rezultatele oficiale și face apel la cei din secțiile de votare să fie extrem de atenți și să reclame orice tentativă de manipulare a voturilor sau tentativă de furt.

„Mulțumesc locuitorilor pentru prezența lor în număr mare. Aș vrea să mulțumesc personalului angajat în procesul electoral pentru munca lor. Așteptăm rezultatele oficiale și continuăm să ne facem treaba. Apărăm fiecare vot!

Eu am mai trecut prin situații asemănătoare în 2016 și 2020, am încredere doar în rezultatele oficiale, fiindcă matematica nu minte niciodată. Fac un apel la cei din secțiile de votare să fie extrem de atenți și să reclame autorităților orice tentativă de manipulare a voturilor sau tentativă de furt. Nu avem încredere decât în rezultatele oficiale”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Exit-Poll: Clotilde Armand, la egalitate cu George Tuță la Sectorul 1

BREAKING Exit-Poll Nicușor Dan a câștigat detașat Primăria București cu 45% față de Gabriela Firea 24% / Alianța PNL – PSD a câștigat europarlamentarele cu 54%, AUR pe locul secund și ADU pe locul 3 / Clotilde Armand, la egalitate cu George Tuță

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...