G4Media.ro

Cristian Popescu Piedone: Îl felicit pe primarul ales. Atâta timp cât va…

Sursa foto: captură video

Cristian Popescu Piedone: Îl felicit pe primarul ales. Atâta timp cât va veni în CGMB cu proiecte care să favorizeze interesele bucureștenilor, le vom vota / Vlad Popescu Piedone este primarul Sectorului 5

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat, după anunțarea rezultatelor exit-pollului, că îl felicită pe primarul ales și a precizat că, atâta timp cât va veni în CGMB cu proiecte care să favorizeze interesele bucureștenilor, PUSL le va vota.

Cristian Popescu Piedone a anunțat că fiul său, Vlad Popescu Piedone, a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 5.

Piedone a mai spus că PUSL a intrat și în Parlamentul European.

BREAKING Exit-Poll Nicușor Dan a câștigat detașat Primăria București cu 45% față de Gabriela Firea 24% / Alianța PNL – PSD a câștigat europarlamentarele cu 54%, AUR pe locul secund și ADU pe locul 3 / Clotilde Armand, la egalitate cu George Tuță

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Ce să fac in parlamentul european când nu sunt in stare să vorbească corect românește?
    Românii au votat impostura, analfabetismul și hoția. Admirația față de hoți și dorința de a fi la fel reflectă România Educată de către clica lui Voiculescu.