G4Media.ro

Rareș Bogdan: ”România dovedește o apetență extraordinară pentru democrație / Față de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareș Bogdan: ”România dovedește o apetență extraordinară pentru democrație / Față de alte state europene, România spune nu extremismului, nu Estului”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat că România spune nu extremismului, nu Estului și că se poate lăuda la Bruxelles că românii, spre deosebire de alte state europene, au respins partidele extremiste:

  • ”E o mare victorie care acum un an PNL era cotat la 13-14% și acum are 28% la votul politic. Eu un vot uriaș care arată apetența românilor pentru democrație și spune nu extremismului, spre deosebire de alte state europene. Ideea listei comune e o listă validată, îmbrățișată de români. Pentru mine e important să mă laud la Bruxelles despre faptul că românii au dat o lecție pentru că respinge extremismul. România spune nu extremismului, nu Estului (…) Am rămas forța numărul 1 de dreapta a României, ne dă speranțe mari pentru toamna electorală”.

știre în curs de actualizare

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. La noi s-a votat extremismul pro stiei. Cum să-i vorbești pe cei care nu au terminat nici liceul la 30 sau chiar 40 de ani, este de bezna minții.
    Aceste voturi reprezintă răzbunarea celor aproape 40 de ani de analfabetism funcțional.
    Sunt 2 sectoare in București unde au fost aleși primari care nu terminat liceul. Vorbim de sute de mii oameni care au votat așa.
    Admirația pentru hoți și dorința de a fi exact ca ei: nu vrem școală, vrem să furăm minim 1 milion de euro și, dacă vom fi prinși, vedem dacă ii mai dăm înapoi.